Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

We zijn op deze dinsdagavond bij elkaar gekomen om een wedstrijd te voetballen voor de Rijnmond Cup tegen RVVH/Sparta. Zij hebben de aftrap. In de 5e minuut is er een goede actie van Lianne die de bal diep krijgt van onze keepster Angèl en 1 tegen 1 aangaat maar helaas zonder resultaat. In de 17e minuut is er een vrije trap voor SSS op de hoek van het 16-metergebied. Deze wordt genomen door Janita die de bal maar net voorlangs schiet. De bank zag de bal er al in zitten maar helaas. In de 19e minuut heeft RVVH/Sparta een corner. Deze corner wordt onderkant lat binnengekopt. 0-1. In de 32e minuut vindt er een mooie combinatie plaat van Lianne, Larissa, Kim en Lizette die resulteert in een ingooi. In de 41e minuut vindt er een afstandsschot plaats van RVVH/Sparta die over Angèl heen gaat. 0-2. In de 45e minuut krijgt RVVH/Sparta nog een corner na goede verdediging van Jet en Janita. Na de corner fluit de scheids, rust. De wedstrijd is zeker nog niet beslist, er kan nog van alles gebeuren.

In de 50e minuut wordt Janita omvergelopen die hier veel last van heeft. In de 61e minuut vindt de eerste wissel plaats, Kim komt eruit en Nina gaat erin. In de 67e minuut vindt er een kans plaats na een mooie actie van Lianne die de bal op Sanne schiet maar zij schiet de bal te zacht en in de handen van de keepster. In de 70e minuut passt Nina de bal op Jet, die hem weer op Lianne speelt rechts de hoek maar helaas. 1-2. In de 71e minuut vindt er nog een wissel plaats. Evy eruit voor Iris. In de 73e minuut heeft RVVH/Sparta nog een corner, de speelster wordt helemaal vrijgelaten en kopt de bal zo het doel in 1-3. SSS heeft er alles aan gedaan maar helaas zijn we uitgeschakeld voor de Rijnmond Cup.