Sponsors

Jubileum: We bestaan 100 jaar!

12 oktober 2020 16:00


Donderdag 1 oktober was het echt zover: WIJ BESTAAN 100 JAAR !!!
Al een eeuw zorgt onze mooie vereniging SSS voor voetbal en vermaak.

Hieronder de informatie vanuit de jubileumcommissie:

We zijn 2020 gestart met een spetterende nieuwjaarsreceptie, daarna de kinderbingo en het succesvolle Valentijnsdiner. Het door onze enorm gedreven jubileumcommissie samengestelde feestprogramma moest daarna helaas worden gestaakt vanwege de coronamaatregelen.

Maar onze jubileumcommissie liet zich hierdoor uiteraard niet uit het veld slaan en heeft het resterende programma doorgeschoven en zelfs aangevuld.

Aanvankelijk bestond er nog wat twijfel, maar uiteindelijk kon ons 100-jarig bestaan gevierd worden met een voetbalclinic voor onze jeugdleden, gegeven door het straatvoetbal team van de welbekende Touzani: Los Barrenderos. Het weer werkte gelukkig mee en de deelnemers hebben er een mooie ervaring bij (zelfs degenen die herhaaldelijk werden gepoort…). Alle deelnemers aan de clinic hebben na afloop een herinneringsmedaille ontvangen.
Foto's van de Jeugdavond zijn te zien in de mediagallery:  Foto's Jeugdavond

Nu moeten we helaas pas op de plaats maken en is onze kantine in ieder geval tot
20 oktober gesloten. Maar de vooruitzichten zijn nog niet positief. Ook in onze regio Zuid-Holland Zuid, waar de Hoeksche Waard onder valt, is het aantal coronabesmettingen zo opgelopen, dat het risiconiveau is bijgesteld van “zorgelijk” naar “ernstig”. Wat dit voor ons gaat betekenen horen we mogelijk a.s. dinsdag tijdens de persconferentie.

Hopelijk kunnen we in december het jubileumjaar uitluiden met een (waarschijnlijk op aangepaste wijze georganiseerde) boutmiddag en kunnen we in 2021 het jubileumprogramma hervatten.

Koninklijke Erepenning
Na wat wikken en wegen in verband met de corona perikelen, heeft S.S.S. op woensdagavond 30 september een ereteken ontvangen, vanwege de bijzondere verdiensten van onze vereniging in onze regio op het gebied van sport.

Onze kersvers geïnstalleerde burgemeester Bram van Hemmen overhandigde op deze avond de Koninklijke Erepenning aan onze voorzitter Peter Riedijk, in het bijzijn van het bestuur en Ereleden.

De officiele toespraak van de burgemeester is hier te lezen: Toespraak SSS

Jubileumshirt
Het speciaal ontworpen Robey jubileumshirt wordt inmiddels al vol trots gedragen door onder andere onze eerste elftallen heren en dames en is ook voor onze leden te bestellen via kleding@sssklaaswaal.nl.
De maten zijn gelijk aan de huidige maten van de voetbalshirts van SSS. Je kunt het jubileumshirt bestellen met je eigen naam en rugnummer in goud bedrukt. 

Wij kijken er naar uit om jullie allen weer te zien op ons complex!

Bestuur SSS

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!