Sponsors

Corona-tijd tot na de winterstop..

7 november 2020 15:00


Beste leden,
Na de aanvullende coronamaatregelen van afgelopen week heeft de KNVB gecommuniceerd dat een herstart van de competitie in het weekend van 16 januari 2021 op dit moment het meest positieve scenario is. Naar alle waarschijnlijkheid betekent dit ook dat de kantine minimaal tot dat weekend gesloten zal zijn.
Daarom hieronder meer informatie vanuit het bestuur van SSS:

Alhoewel op de achtergrond nog door enkele commissies gekeken wordt naar mogelijkheden voor andere activiteiten (waaronder voetbalactiviteiten voor de jeugd en een alternatieve boutmiddag), valt een groot deel van de inkomsten van onze vereniging dus voor langere tijd weg (aandeel van de kantine-inkomsten in onze begroting is in een normaal jaar 40-50% van de totale inkomsten). Zowel de Rijksoverheid als de gemeente Hoeksche Waard biedt een pakket aan ondersteuningsmaatregelen, waar we zoveel als mogelijk gebruik van maken.
  
We zijn blij dat de jeugdtrainingen binnen de nieuwe coronamaatregelen nog steeds mogelijk zijn en dat de voetbalplaatjesactie van de PLUS nu al een enorm succes is. Dit neemt echter niet weg dat we een groot deel van het voetbalplezier en de algehele gezelligheid op onze vereniging enorm missen.

Binnenkort staan de volgende 2 activiteiten op het programma:

Alternatieve boutmiddag
Houdt uw email en SSS social media in de gaten voor meer nieuws op korte termijn!

Zwarte pieten training op donderdag 26 november
Een sinterklaasavond in de kantine is in deze periode niet mogelijk en daarom  organiseert onze supportersvereniging in samenwerking met Theatergezelschap Startjumping op donderdagavond 26 november een zwarte pieten training voor onze jongste leden van de mini’s t/m JO9.
------------------------------------------------
Naast aanvullende activiteiten om onze leden zoveel mogelijk betrokken te houden bij SSS, zullen we de komende tijd ook proberen om acties op te zetten om wat aanvullende inkomsten te genereren, waarvan hieronder alvast een paar volgen:

Amandelletters Bakkerij Bussing
Bakkerij Bussing heeft SSS een mooie inkoopprijs geboden voor hun overheerlijke roomboter amandelletters.

De kwaliteits roomboter amandelletters biedt SSS u aan voor €12,50 per stuk, met bezorging aan huis (aan huis vooralsnog alleen in Klaaswaal).

U kunt uw bestelling doorgeven door een email te sturen aan boekhouding@sssklaaswaal.nl, liefst ook voorzien van uw telefoonnummer, zodat we met een mobiel betaalverzoek met u kunnen afrekenen zodra de bestellingen binnen zijn.

Wij kunnen bestellingen aannemen tot en met 20 november.

Sponsorkliks
Al jaren werkt SSS samen met Sponsorkliks. SSS ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende webwinkels als Bol.com, Coolblue, en Otto. Ook het eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl zorgt voor een commissie voor SSS.

Met Black Friday (27 november), Sinterklaas en Kerst voor de boeg, kunnen de SponsorKliksopbrengsten aardig oplopen!

Het is van groot belang dat de SponsorKlik bij aankopen wordt gedaan via:
• de SponsorKliks banner op de SSS-website (ergens bovenaan);
• de wekelijkse e-mails met aanbiedingen (alleen na aanmelding via de SponsorKlikspagina van SSS);
• de SponsorKlikspagina van SSS, te bereiken via deze link.

Indien dit niet wordt gedaan is de SponsorKlik niet aan SSS te verbinden en ontvangst SSS dus geen commissie.

Namens SSS alvast heel erg bedankt voor de moeite.
------------------------------------------------

Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor deze acties en SSS kan steunen door mee te doen waar dat mogelijk is. Verder hopen we dat jullie alternatieve activiteiten kunnen waarderen en hopen we dat jullie mee doen. Mochten jullie ideeën hebben voor activiteiten, dan horen we dat natuurlijk ook graag!

Met sportieve groet,

het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!