Sponsors

SSS Nieuwjaarswens 2021

1 januari 2021 12:45


Traditioneel houdt SSS altijd een nieuwjaarsreceptie zoveel mogelijk in de eerste week van januari.
Dit jaar moet u het doen met deze schriftelijke wens, terugblik op het vorige jaar en een doorkijkje in 2021 van uw voorzitter

De wens is het makkelijkst en niet minder oprecht:

namens het gehele bestuur wens ik u allen met uw naasten die een relatie, in welke vorm dan ook met onze vereniging hebben, een heel gezond en voorspoedig 2021!

Het jaar 2020 is bepaald geen leuk jaar geweest voor o.a. de  (sport) verenigingen. Ook niet voor SSS. Het is beslist niet allemaal negatief gelukkig, maar wel  vol van beperkingen geweest tot op de dag van vandaag!

Uitzicht op minimaal nacompetitie voor onze herenselectie ging de mist in evenals de gehele competitie voor jeugd en volwassenen. Kantine dicht, gezelligheid en sociale contacten niet meer mogelijk! Juist dat laatste wordt enorm gemist door o.a. de trouwe supporters van SSS, maar niet minder door ons allemaal natuurlijk!

Voor de jeugd mochten we nog wel iets organiseren en dat werd ook vol enthousiasme opgepakt door onze jeugd- trainers en leiders en werd enorm gewaardeerd!

Het meest treft mij toch wel het meeleven en meedenken van onze trainersstaf heren en dames, de inzet van onze commissies voetbaltechnische zaken daarin, van alle spelende leden, onze sponsors en al onze vrijwilligers die elk met hun eigen bijdrage en betrokkenheid de ruggengraat van onze voetbalvereniging vormen! Dank daarvoor.

Het seizoen werd dus niet traditioneel afgesloten met een familie toernooi en ook alle jubileumfestiviteiten werden vanaf maart een jaar verder gepland vanaf oktober2020 want dan zou het ergste wel achter de rug zijn. Volop werken aan een nieuw seizoen, competities en activiteiten als vanouds?.....

Inmiddels weten we beter helaas, maar gezondheid en veiligheid gaat voor alles en moeten we met elkaar dragen en naleven! Tenslotte is niet alleen onze vereniging hiervan de dupe en zijn er veel ernstiger problemen bij andere organisaties en b.v. in de horeca etc. in hun voortbestaan, dus laten we realistisch proberen te blijven met het besturen van onze voetbalvereniging.

Onze vereniging heeft en toont enorm veel veerkracht en dat bleek weer eens toen er een commissie werd gevormd om op de een of ander manier een alternatieve vorm te vinden voor onze traditionele boutmiddag. De organisatoren werden beloond met het grootste aantal verkochte loten ooit en met een groot netto resultaat voor SSS. Honderden leden en sympathisanten van SSS hebben loten gekocht. Bij het afhalen van de prijzen werd de organisatie overstelpt met complimenten! Geweldig!

Hoe nu verder met onze sport voorlopig dit seizoen? Dat ziet er niet erg rooskleurig uit vind ik. De KNVB heeft het over halve competities maar exacte invulling is nog ongewis. Veel is afhankelijk van het komende vaccinatieproces en de maatregelen vanuit het kabinet.

 

Hoe nu verder met onze geplande jubileumactiviteiten? Van hetzelfde laken een pak heet dat dan.

We hadden ons een andere nieuwjaarsreceptie voorgesteld met, net als vorig jaar, zo’n 150 bezoekers voor onze zo belangrijke sociale–  en netwerk contacten!

We hadden een geweldig diner voor februari gepland wat ook niet doorgaat en zo blijft het allemaal koffiedik kijken helaas.

Voorlopig kijken we maar niet verder dan begin maart en moeten we de resultaten afwachten van de vaccinaties en de besmettingen in allerlei varianten inmiddels. Het bestuur en de jubileumcommissie hopen dat er aan het eind van het seizoen weer mogelijkheden zijn ontdaan om diverse activiteiten weer op te starten.

We proberen u zo goed mogelijk te blijven informeren via social media en onze site, mails etc.

Ik wil deze “speech” beëindigen met het constateren dat binnen onze vereniging de behoefte om terug te keren naar “oude tijden” enorm leeft en dat wij als bestuur er alles aan zullen doen om onze vereniging  het middelpunt te laten blijven van sociaal Klaaswaal en omgeving. Laten we met elkaar positief denken en blijven en dan zeggen veel mensen natuurlijk “het komt goed”.

Onze vereniging is het meer dan dubbel waard om je voor in te blijven spannen.

Wees voorzichtig en blijf gezond nogmaals.

 

Peter Riedijk,

Voorzitter SSS.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!