Sponsors

SSS Paasrad 2021

21 maart 2021 10:45


LAATSTE LOO(D)T JES

BESTE LEDEN, DONATEURS, SUPPORTERS EN SPONSOREN VAN SSS.

AFGELOPEN ZATERDAG 20 MAART HEBBEN WIJ ONS DOEL BEREIKT MET DE VERKOOP VAN 400 ENVELOPPEN VOOR HET PAASRAD VAN 1 APRIL, OMDAT GEBLEKEN IS DAT ER LEDEN ZIJN DIE OOK NOG LOTEN WILLEN KOPEN, HEBBEN WE TOEN BESLOTEN ALSNOG EEN VIJFDE SERIE IN DE VERKOOP TE DOEN OM DIE LEDEN NIET TELEUR TE STELLEN.

VAN DEZE SERIE ZIJN NOG 70 ENVELOPPEN MET EEN INHOUD VAN 5 LOTEN = € 10,00 PER ENVELOP TE KOOP (OP IS DAN OP).

VOOR DEGENEN DIE NOG GEEN LOTEN HEBBEN GEKOCHT EN DIT ALSNOG WILLEN DOEN IS DIT NOG EEN KANS. VOOR DE MENSEN DIE AL LOTEN HEBBEN GEKOCHT IS DIT UITERAARD OOK NOG EEN KANS OM LOTEN BIJ TE KOPEN.

GEZIEN HET WARME (SSS) HART DAT WIJ DE AFGELOPEN WEKEN HEBBEN MEEGEMAAKT  BIJ DE VERKOOP, HEBBEN WIJ ER ZEKER VERTROUWEN IN DEZE 70 ENVELOPPEN TE VERKOPEN EN JULLIE ZO OP 1 APRIL (VIA INTERNET) EEN LEUKE EN GEZELLIGE AVOND TE KUNNEN BEZORGEN.

DE LOTEN ZIJN DE GEHELE WEEK NOG TE KOOP TOT ZATERDAG 27 MAART VIA DE MAIL boekhouding@sssklaaswaal.nl  EN ZATERDAG VAN 14.00-16.00 UUR IN DE COMMISSIEKAMER VAN SSS.

WIJ HEBBEN HET WEER MET VEEL PLEZIER GEDAAN EN HOPEN NET ALS JULLIE OP KORTE TERMIJN ELKAAR WEER TE ONTMOETEN IN DE KANTINE MET EEN HEERLIJK DRANKJE.

NOGMAALS ONZE DANK OOK NAMENS BESTUUR SSS

ARIE, BERT EN JAN.

Iedereen heeft prijs!

Bij aankoop van 5 loten een doosje eieren, bij 10 loten een doosje eieren en een zakje choco eitjes en bij 15 of meer een doosje eieren, een zakje choco eitjes en een Paasstol.

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!