Sponsors

Plus Van Biene nieuwe hoofdsponsor SSS-Jeugd!

21 maart 2021 15:45


Ondanks de vervelende coronatijden waar we in leven, zitten we binnen SSS zeker niet stil. Gelukkig kunnen we rekenen op onze leden en een grote groep trouwe sponsors. We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor onze jeugdafdeling en met trots kunnen wij u mededelen dat wij deze gevonden hebben: De komende drie seizoenen is Plus Van Biene de trotse hoofdsponsor van onze jeugdafdeling.

Beste Danny, 

Je bent al vele jaren een trouwe sponsor van onze vereniging, hoe ben je op het idee gekomen om hoofdsponsor te worden van onze jeugd?

Ik ben inderdaad al ruim 15 jaar sponsor van SSS, vanaf het moment dat ik in Klaaswaal begonnen ben aan mijn PLUS-avontuur. Reclamebord, wedstrijdbal, prijsjes voor diverse activiteiten, advertentie in jullie clubblad, “stenen” voor de vernieuwde kleedkamers, noem maar op. Maar het was Jan Roodbol die bij mij kwam met de vraag of ik niet de hoofdsponsor jeugd kon worden waar jullie al een tijdje naar op zoek waren. We waren er samen snel uit dat dit het goede moment was om die stap te zetten, zowel voor de club als voor mij.

Wat is jouw binding met SSS?

Ik kom zelf niet uit Klaaswaal, anders had ik vast en zeker in mijn jeugd bij SSS gespeeld! Ik heb zeker binding met de club en zo’n beetje al mijn vulploegmedewerkers spelen bij jullie. Het is dus aan het begin van het nieuwe seizoen - als iedereen ineens weer op een andere avond moet trainen-  een hele puzzel om de planning weer rond te krijgen, hahaha!

De voetbalplaatjesactie was een megasucces voor SSS, hoe kijk jij terug op deze actie?

Ik vond het absoluut een feestje! Het was niet normaal hoeveel reacties ik voorafgaand aan de actie al kreeg. En toen moest het nog beginnen! De actie was natuurlijk mede zo’n succes door jullie fantastische vrijwilligers. Die hebben er echt gigantisch veel tijd in gestopt, met name Bianca de Bie. 

Kunnen we jou op een zaterdag nog een keer langs de lijn verwachten of bij de 3e helft in de kantine?

Er is mij door bepaalde heren nog een drankje beloofd, dus dat komt zeker goed ;-)

Je bent niet alleen een trouwe sponsor, SSS bestelt regelmatig producten bij Plus Van Biene. Denk hierbij aan de prijzen voor de succesvolle digitale boutmiddag en het digitale paasrad. Kunnen wij de komende periode nog leuke acties verwachten?

Die wisselwerking is natuurlijk fijn en wordt zeer gewaardeerd! Er komt na de zomervakantie in mijn ogen voor SSS weer een hele goede actie aan op het juiste moment, maar daar mag ik helaas nog niets over zeggen. Wordt vervolgd dus…

Heb je zelf ook gevoetbald? Zo ja, bij welke club?

Vanaf dat ik een jaar of zes was heb ik gevoetbald. Doordat wij diverse keren verhuisd zijn, heb ik bij drie verenigingen gespeeld: Leerdam Sport, LRC en tot mijn 16e bij EBOH in Dordt. Daarna moest ik op zaterdagen gaan werken om de weekenden te bekostigen ;-)

Welke profclub is jouw favoriet?

Ik heb vanaf mijn 16e al een seizoenkaart bij Feyenoord. Ik heb heel veel uit- en thuiswedstrijden gezien, in binnen- en buitenland. Ik kan dan ook niet wachten totdat we weer naar de Kuip mogen.

Tot slot, heb je nog een leuke boodschap voor onze jeugdspelers?

Jazeker. Geniet van je tijd als speler van het prachtige SSS. Het is een onvergetelijke tijd en je maakt er vrienden voor het leven. Ik ben nu 48 en heb nog steeds vrienden uit mijn voetbaljeugd

 

   

Delen

Lees meer over:
Jeugd Sponsor

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!