Sponsors

Feestavond en mixtoernooi oktober 2021

9 september 2021 11:30


Beste SSS-leden,

Al ruim voor de start van dit seizoen hebben we op zaterdag 2 oktober a.s. een collectieve vrije zaterdag geregeld voor alle teams met de intentie een ouderwets mixtournooi te regelen voor alle leden en aanhang. Helaas beperken de huidige Corona maatregelen ons nog steeds en zullen we af moeten wachten wat het kabinet ons op 20 september gaat laten weten. We gaan in ieder geval op 2 oktober met alle leden en staf (dus zowel jeugd als senioren) tegen elkaar voetballen en laten jullie de opzet weten nadat meer bekend is over de Corona maatregelen. Nu iedereen vrij is van competitievoetbal verwachten we uiteraard een grote opkomst (in principe verwachten we dus iedereen J ) en we zullen dat komende weken met de teamleiders afstemmen.

Omdat we dan op 2 oktober toch niet vroeg op hoeven te staan, hebben we ook gedacht aan een feestavond op 1 oktober voor alle senioren leden (dus vanaf 18 jaar) en staf. Afhankelijk van het weer kan dit deels binnen en deels buiten (ook met onze grote partytent), maar zoals jullie kunnen begrijpen is dat op dit moment een nog lastiger verhaal dan met z’n allen lekker buiten te voetballen. We zullen wel voorbereidingen treffen voor de feestavond dus reserveer deze vrijdagavond alvast in jullie agenda!! Jullie ontvangen dan zo snel mogelijk na 20 september een bevestiging van de opzet van deze feestavond.

We zijn in ieder geval blij dat we weer met z’n allen op de velden mogen staan en voelen dat de gezelligheid weer terugkomt op onze mooie vereniging. Hopelijk denken jullie er ook zo over en gaan we er eindelijk weer een sportief en feestelijk seizoen ‘21/’22 van maken!

Met sportieve groet,

de jubileumcommissie

Delen

Lees meer over:
SSS 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!