Sponsors

Jubileumboek SSS 100 jaar nu te reserveren.

29 december 2021 8:45


Jubileumboek SSS 100 jaar kan nu worden gereserveerd.

Beste SSS’er,

Ondanks dat het 100 jarig bestaan van SSS door alle coronaperikelen behoorlijk in het water is gevallen, hebben wij als jubileumcommissie de afgelopen maanden zeker niet stil gezeten. Er is hard gewerkt om het Jubileumboek SSS 100 jaar afgerond te krijgen.
 
Het boek “Uit een Rijk verleden” dat in 2000 is verschenen en wat de eerste 80 jaar van SSS illustreert is opgenomen in dit jubileumboek, in een nieuw jasje gegoten en aangevuld met de afgelopen 20 jaren. Er is in die jaren binnen de club ook weer veel gebeurd.  Alle hoogte-, maar ook dieptepunten die bij een voetbalclub en dus ook bij SSS horen kunt u terug vinden in dit unieke jubileumboek.
 
Alle leden en oud-leden worden in de gelegenheid gesteld om dit unieke naslagwerk gratis te ontvangen. 

Het Jubileumboek 100 jaar SSS bestaat maar liefst uit 128 pagina’s inclusief uniek fotomateriaal en is vanaf nu te reserveren. 

Per gezin kunnen maximaal 2 boeken worden gereserveerd. Het boek kan tot en met 15 januari 2022 worden gereserveerd. Zodra de bestelling gereed is ontvangt u van ons bericht waar en wanneer het Jubileumboek 100 jaar SSS afgehaald kan worden.

Niet leden kunnen dit boek ook reserveren. De kosten voor niet-leden bedragen € 25,-- per boek. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan onze jeugdafdeling. 

Klik hier om het Jubileumboek  SSS 100 jaar te reserveren of via de website, kies dan in het menu:  “Jubileumboek SSS”.
 
Met vriendelijke groet,
 
SSS Jubileumcommissie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!