SSS wint in Portugal de strijd om de Copa Odiaxere

15 januari 2022 16:00

Ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft speelt SSS in Portugal om de Algarve cup.

SSS is vrijdag 14 januari 2022 afgereist naar Portugal om zich daar op alle fronten voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Het trainingskamp aldaar, georganiseerd door  Trainingskampen.nl is mede mogelijk gemaakt door onze trotse hoofdsponsor BTS Logistics die wij langs deze weg super bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige ervaring!

Op zaterdag speelde SSS een toernooi om de Copa Odiaxere. Na een busrit van 40 minuten is SSS aangekomen op het mooie complex van de plaatselijke voetbalvereniging.

De eerste wedstrijd speelde SSS tegen SV Otterloo, ook uitkomend in de 3e klasse en daar koploper. SSS won deze wedstrijd met 3-0 door goals van Dennis den Haan, Geir Sizoo en Tim van Zetten.

De tweede wedstrijd speelde SSS tegen vv LEO (zondag) 3e klasse en bezet daar de 10e plaats. SSS won deze wedstrijd met 2-0. Beide goals werden gemaakt door Mark de Bie.

De finalewedstrijd was tegen vv Sleeuwijk uitkomend in de 2e klasse en bezet daar de 10e plaats. SSS won ook deze wedstrijd met 2-1 door goals van Frank van der Linden en Mark de Bie (die hiermee toernooi topscorer is geworden). De cup met de grote oren pastte kennelijk niet in het bagageruim. De winnaar kreeg hiervoor in de paats een paar meter consumpties. In het lekkere zonnetje van Portugal geen straf!Trainingskamp_Algarve_2022_28.jpeg

Een prima dag voor de technische staf om onze jongens aan het werk te zien en zo te bekijken wat nodig is om straks weer volledig wedstrijdfit aan de 2e competitiehelft te beginnen.

Voor foto's (en 2 filmpjes) van het toernooi klik hier.