SSS Vrouwen 1 zoekt assistent-scheidsrechter - SSS Klaaswaal

Sponsors

SSS Vrouwen 1 zoekt assistent-scheidsrechter

16 januari 2022 12:00


Kom jij het team van Vrouwen 1 ondersteunen?

SSS Vrouwen 1, spelend in de zaterdag Topklasse van het vrouwenvoetbal, is per direct op zoek naar een assistent-scheidsrechter.

Van de assistent-scheidsrechter wordt verlangd dat hij of zij op de wedstrijddagen als assistent scheidsrechter fungeert bij zowel thuis- als uitwedstrijden van SSS Vrouwen 1. Voor de meeste uitwedstrijden wordt het team inclusief begeleiding met een spelersbus van en naar het complex van de tegenstander vervoerd.

Je zult deel uit gaan maken van en samenwerken met een enthousiaste en talentvolle groep speelsters, die uitkomt op het hoogste amateurniveau van Nederland, en ook met de daarbij behorende technische trainersstaf en begeleiding.

Als assistent scheidsrechter van SSS Vrouwen 1 wordt er vanuit SSS een tenue aan je verstrekt voor het uitvoeren van deze functie.

Enige aantoonbare ervaring als assistent-scheidsrechter is een pré. 

Heb je interesse om aan de slag te gaan in deze functie, neem dan snel contact op met voetbaltechnischezaken@sssklaaswaal.nl 

Heb je wellicht vragen over deze functie, stuur je vraag dan ook aan bovenstaand e-mailadres en je krijgt z.s.m. antwoord.

Al vast bedankt voor je reactie.

Bestuur vv SSS
Voetbaltechnische zaken
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!