Sponsors

SSS Vrouwen zoekt jou!

1 april 2022 15:30


Kom jij SSS Vrouwen versterken?

Kom jij SSS Klaaswaal Vrouwen versterken?

Droom je ook van voetbal op het hoogste niveau? Zou je het leuk vinden om met onze vrouwenselectie (Topklasse & 1e klasse) mee te draaien? Wie weet ben jij dan wel de speelster waar SSS Klaaswaal naar op zoek is.

Voor de vrouwen selecties teams zijn we op zoek naar getalenteerde en ambitieuze voetbalsters,  om zodoende onze teams verder te versterken en het vrouwenvoetbal binnen SSS te verbreden. Is dit iets voor jou? Laat het dan snel weten en wie weet word jij geselecteerd voor een proeftraining of misschien wel direct uitgenodigd om de vrouwenselectie te komen versterken!

Het vrouwenvoetbal is in Klaaswaal al járen op het hoogste niveau actief. Inmiddels bestaat de vrouwen selectie uit een SSS VR1 (Topklasse), SSS VR2 (1e klasse) en SSS VR3 (5e klasse).

De speelsters worden gefaciliteerd om hun talent optimaal te benutten. Vanuit de club wordt dit goed ondersteund. Hierdoor weten jaarlijks talentvolle meiden en vrouwen de weg naar Klaaswaal te vinden.

We hebben voor de vrouwenselectie 2x per week teamtraining in Klaaswaal (dinsdag & donderdag van 20:00u-21:30u) en op de zaterdag worden de wedstrijden gespeeld. Je wordt op alle vlakken bijgestaan. Het gaat erom dat je het beste uit jezelf weet te halen.

Wil je hier aan meedoen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier Vrouwenvoetbal SSS en we nemen zo snel mogelijk na jouw aanmelding contact met je op. Voor vragen kun je contact zoeken met Jurjen Nienhuis, via voetbaltechnischezaken@sssklaaswaal.nl


Met sportieve groet,

Voetbaltechnische zaken SSS

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!