SSS wordt 2e op het Eeuwelingentoernooi

20 augustus 2022 19:45

Afgetroefd door 's-Gravendeel

SSS speelt na 12 minuten al een verloren wedstrijd.

’s-Gravendeel-SSS was geen moment een echte finale. Doordat SSS binnen 12 minuten op een 3-0 achterstand kwam, was het voor de in grote getale meegereisde Klaaswaalse supporters al snel duidelijk dat  de wedstrijd gespeeld was. ’s-Gravendeel zag zijn kans schoon en pakte SSS flink aan waardoor SSS geen moment in het spel kon komen, behoudens enkele speldenprikken.

Dennis den Haan maakte voor rust nog wel een treffer vanaf 11 meter en zorgde voor een ruststand van 3-1. Maar toen na rust ’s-Gravendeel uitliep naar 6-1 zorgde dit voor nog meer lood in de schoenen van de Klaaswalenaars. Dat Dennis den Haan nog een fraaie treffer maakt en hierdoor de stand op 6-2 zette was meer voor de statistieken, hoewel het wel een bekeken treffer was.

Volgende week speelt SSS thuis tegen VVGZ om 14.30 uur, op zoek naar het andere vaatje waaruit getapt zal moeten worden.