SSS komt van een koude kermis thuis

22 januari 2023 9:15

SSS loopt tegen nederlaag op

Als SSS zo snel mogelijk weer aan wil kloppen bij de bovenste ploegen in deze afdeling zou winst vandaag tegen Klundert zeer welkom zijn. Het liep echter anders af.

Na een aftastend begin in de eerste fase van deze wedstrijd wed snel duidelijk dat Klundert beschikt over snelle en behendige buitenspelers die constant door de middenvelders van Klundert werden bediend. SSS daarentegen kon niet of nauwelijks gevaarlijk worden. Spitsen Mark de Bie en Dennis den Haan werden goed vastgezet en aan de rechterkant kon Stijn van der Linden het geluk in zijn acties niet vinden.

SSS diende dus op te passen voor de gevaarlijke uitvallen van Klundert en was al een aantal keren gewaarschuwd. In de 25e minuut van de eerste helft maakte Klundert de 0-1. De rechterspits Rijk van de Reijt draaide behendig om linksback Jasper van de Velde heen en prikt de bal in de verre hoek achter keeper Cas Abbas. SSS moest op zoek naar de gelijkmaker maar het lukte SSS maar niet om goede kansen te creëren. En werd SSS dan gevaarlijk middels vrije trappen, dan stond de goed keepende sluitpost van Klundert in de weg.

Vijf minuten voor rust werd de marge verdubbeld. De verdediging van SSS werd vakkundig uit elkaar gespeeld en Ramon Frijters kon de bal op eenvoudige wijze in het doel van SSS knallen.

In de tweede helft probeerde SSS snel de aansluitingstreffer te forceren, maar net zoals in de eerste helft gaf de verdediging van Klundert geen krimp. Het geloof in een goede afloop werd steeds minder. Klundert hoefde niet meer, SSS kon niet meer en zo kwam SSS vanuit het warme Torremolinos van een koude kermis thuis en verloor deze wedstrijd met 0-2.

Scheidsrechter van Belzen uit Arnemuiden kon de kaarten op zak houden en floot om 16.20 uur voor het einde van deze overigens sportieve wedstrijd.

Volgende week gaat SSS naar Fijnaart in de hoop om tegen de hekkensluiter De Fendert weer eens 3 punten bij te kunnen schrijven. Om dat te kunnen realiseren zullen deze week de zaken weer op scherp gezet moeten worden.