SSS wint vriendschappelijk

25 februari 2023 20:15

SSS scoort 4x

SSS speelt vandaag op eigen veld de vriendschappelijke wedstrijd tegen een combinatie van de 1e elftallen van de zaterdag en zondag afdeling van GSC/ODS uit Dordrecht. Door de ernstige blessure die centrumverdediger Stefan Bervoets afgelopen donderdag op de training opliep is Mark de Bie vandaag in de verdediging geposteerd. Vanwege vakantie miste coach Henk Dirven nog enkele spelers, maar kon desondanks een prima elftal binnen de lijnen brengen.

Vanaf het begin van de wedstrijd heeft SSS de wedstrijd onder controle en komen er kansen maar moet er tot de 20e minuut worden gewacht voordat Nick Rorijs de stand op 1-0 zet. In de 30e minuut wordt het 2-0 door Joshua Nagelhout. De aandacht verslapt iets. Op slag van rust is het GSC/ODS dat de ruststand bepaald op 2-1.

In de 2e helft (die overigens maar 30 minuten zal duren) gaat het spel op en neer. Tegen het einde van de wedstrijd is het Jasper van de Velde die de stand op 3-1 brengt. Het slotakkoord is voor Nick Rorijs die koppend de eindstand op 4-1 in het voordeel van SSS brengt.

Zaterdag 4 maart gaat de competitie verder met een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst Groote Lindt. De uitwedstrijd op 8 oktober 2022 werd met 4-1 verloren. Als SSS de druk op wil voeren op de plaatsen 2 tot en met 4, dan is een goed resultaat noodzakelijk. De aftrap in Klaaswaal zal zijn om 14.30 uur.