Sponsors

Home

Teamindeling jeugd en Trainingschema

21 juli 20:30  Helaas is afgelopen seizoen niet het seizoen geworden waarop we hadden gehoopt. Toch hebben we ons gericht op wat wél kon. Zo hebben we met de jeugdteams volop getraind en zijn er op de zaterdagen diverse activiteiten en onderlinge wedstrijden georganiseerd. Met de Regio Cup konden we het seizoen bovendien toch nog op een goede manier afsluiten. Onze blik gaat alvast vooruit naar het nieuwe seizoen. Achter de schermen is er hard gewerkt aan de indelingen voor dit nieuwe seizoen. Deze is in de bijlage te vinden. meer »


Dennis de Cauwer en Rolf Vollaard nieuwe trainers bij SSS O23

10 juli 10:30  Bij SSS is oud eerste elftal speler Dennis de Cauwer na een jaar afwezigheid weer terug gekeerd. Niet als speler, maar als trainer van het Onder 23 team. Dennis die aan het einde van het seizoen 2019/2020 afscheid nam van de roodzwarten had besloten op een lager niveau met vrienden te gaan voetballen bij Barendrecht. Een afgescheurde kruisband en corona gooide roet in het eten. Oude liefde roest niet en met de UEFA C licentie in bezit maakt Dennis zijn debuut als trainer bij een seniorenelftal bij de club waar hij van 2014 tot en met maart 2020 deel uitmaakte van het eerste elftal. Naast Dennis zal ook Rolf Vollaard als trainer bij de Onder 23 gaan fungeren. Rolf is zo ongeveer zijn hele leven lid van onze club en heeft meer dan tien jaar deel uitgemaakt van de herenselectie. Rolf heeft in het verleden diverse jeugdelftallen getraind en diverse andere functies binnen de vereniging.. Het nieuwe trainersduo gaat vorm geven aan het nieuw opgerichte Onder 23 elftal wat uit gaat komen in een nieuw opgerichte Onder 23 competitie. Wij wensen ze veel succes en plezier!


Assistent-trainer gezocht voor SSS VR1!

22 juni 7:30  SSS Vrouwen 1 is op zoek naar een enthousiaste, betrokken en communicatief vaardige assistent-trainer die de kennis en expertise heeft om de SSS Vrouwen 1 op het hoogste niveau mee te laten doen. meer »


De digitale Knikker

8 april 15:15  Via onderstaande link kom je bij een nieuwe editie van De (digitale) Knikker! De redactie heeft haar best gedaan om er weer een mooi exemplaar van te maken. meer »


Het Paasrad was een groot succes

27 maart 14:45  Iedereen bedankt en een fijn paasweekend. Het paastrio: Arie, Jan en Bertmeer »


Plus Van Biene nieuwe hoofdsponsor SSS-Jeugd!

21 maart 15:45  Ondanks de vervelende coronatijden waar we in leven, zitten we binnen SSS zeker niet stil. Gelukkig kunnen we rekenen op onze leden en een grote groep trouwe sponsors. We waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor onze jeugdafdeling en met trots kunnen wij u mededelen dat wij deze gevonden hebben: De komende drie seizoenen is Plus Van Biene de trotse hoofdsponsor van onze jeugdafdeling.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!