Mannen beker reserve poulefase Groep 2 11

Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Vorige week werd de 1e bekerwedstrijd met 2-0 verloren uit bij Bergambacht 2. Bekerwedstrijd nummer 2 is thuis tegen Lekkerkerk 2. Geen feestje gisteravond dus dat zou moeten helpen aan het eerste doelpunt van dit seizoen en misschien ook de eerste overwinning. Nou dacht ik opgevangen te hebben dat het doel van het  2e dit jaar is om te promoveren naar de 2e klasse of dat nu rechtstreeks is of via de nacompetitie maakt ze niets uit. We zullen zien wat er van dit doel terecht gaat komen dit seizoen. Voorlopig zijn de eerste tekenen niet gunstig.

Al binnen 10 minuten kijkt SSS tegen een 0-1 achterstand aan. Vervolgens komen er wat kansen voor SSS maar e gelijkmaker zit er nog niet in. Hannes wordt diep gestuurd, de keeper komt buiten zijn strafschopgebied en maakt een overtreding op Hannes welke met rood bestraft wordt. Even later is het Jaimy die geblesseerd het veld moet verlaten en vervangen wordt door Patrick. Een diepe bal van Mike op Jimi die in één keer de bal voorgeeft op Hannes en die heeft geen moeite om de bal in het doel te tikken: 1-1, na 305 minuten voetbal het 1e doelpunt van dit prille seizoen. Echter voor rust komen de 10 man van Lekkerkerk alweer op een 1-2 voorsprong. Nog 45 minuten de tijd om dit recht te zetten. Maar ook in de 2e helft is het niet te zien dat SSS tegen een man minder speelt. Aan de kant hoor ik ze morren waarom er niet een mannetje naar voren geschoven wordt? De wedstrijd dreigt op de volgende teleurstelling uit te lopen mar da breken de laatste 10 minuten aan. Een schitterende voorzet van Nino welke precies op maat is voor Mike levert de 2-2 op. Na de gelijkmaker is het opeens Lekkerkerk dat de mooiste kansen  krijgt maar het is aan Guus te danken dat ze niet op voorsprong komen. In de laatste minuten is het notabene een speler van ons veteranen team die diep gestuurd wordt, jaja hij is nog redelijk snel voor zijn leeftijd, en alleen op de keeper afgaat en zo de 3-2 op het scorebord zet. De eerste doelpunten en de eerste drie punten van het seizoen zijn binnen maar het ging nu niet echt makkelijk. Volgende week de laatste bekerwedstrijd in de poule uit naar DBGC 2.