Mannen beker reserve poulefase Groep 2 11

Suisendijk 4
3255LS
OUDE-TONGE
tel. 0187-641627

De 3e en laatste bekerwedstrijd ( de meeste zien dit als veredelde oefenwedstrijden) is uit tegen DBGC 2. En ook deze week was het weer schrappen voor spelers: Mike is met vakantie, na een goede voorzet gegeven te ebben mag Nino gelijk met het 1e mee, Jaimy is niet fit en zal er alleen inkomen bij hoge nood en Rune is ook niet helemaal 100% fit. Maar gelukkig mogen we de matchwinner van vorige week weer lenen en van O23 is Mathijs mee. Binnen 1 minuut staat het al 1-0 als een bal vanaf een meter of 35 in het lege doel geschoten wordt…. Een paar minuten later denkt Jimi wat hij kan dat kan ik beter en hij schiet van eigen helft over de keeper heen, die staat vrij ver voor zijn doel, maar de bal komt helaas op de paal. De gelijkmaker komt er toch als Rune de bal diep geeft op Jimi en die bedient Hannes: 1-1. De rest van de 1e helft maakt Guus overuren en heeft hij bijna elke bal. Helaas helpt SSS de tegenstander een handje door eerst slordig balverlies achterin en daarna iemand ongedekt bij de 2e paal laten staan en dan is zelfs Guus kansloos. De rust wordt bereikt met een 3-1 achterstand. In de 2e helft heeft Guus het een stuk rustiger maar ook de DBGC keeper heeft weinig werk in de 2e helft en zo gaat deze wedstrijd met 3-1 verloren. en is SSS klaar in de beker. Volgende week begint het echte werk met direct een KRAKER: thuis tegen NSVV 3.