42'
... (intikker)
70'

17 augustus 2021 20:00

In het kader van het 100 jarig bestaan van SSS stond er vorig jaar een eeuwelingentoernooi op het programma. Corona gooide toen roet in het eten maar een jaar later kan dit toernooi alsnog gehouden worden. Aan dit toernooi nemen de 4 oudste verenigingen van ons eiland deel: OSV Oud-Beijerland, Strijen, ’s Gravendeel en SSS. Door loting werd bepaalt dat SSS het op zou nemen tegen Strijen en OSV tegen ’s-Gravendeel. De winnaars spelen zaterdag de finale en de verliezers spelen de troostfinale. SSS begint voortvarend en in de 13e minuut is het Ryan Richard die SSS op een 1-0 voorsprong schiet. Strijen krijgt ook een aantal kansen maar steeds is daar Cas Abbas die in de weg ligt. Vlak voor rust is het Ryan Richard die passt op de geheel vrijstaande Dennis den Haan maar oog in oog met de Strijense goalie mist hij en in de tegen aanval is het Strijen dat de gelijkmaker scoort en dit is tevens de ruststand. In de 2e helft komt de echte derby tot leven. SSS heeft de beste kansen maar komt niet tot scoren en Strijen countert naar de 1-2. SSS wil niet verliezen en gooit alles in de strijd en dit doet Strijen ook en dan kan het weleens gebeuren dat er af en toe iets over het randje gespeeld wordt. In de laatste minuten gaat ook keeper Cas Abbas mee naar voren om te proberen nog gelijk te maken maar helaas lukt dit niet meer. Zo zal SSS aanstaande zaterdag de troostfinale spelen tegen ’s Gravendeel en de finale zal gaan tussen OSV en Strijen.