5 - 0

SSS 2

24 augustus 2021 19:30

Onbekend

Voor het eerst sinds 26 september 2020 komt SSS 2 weer in aktie. In de tussentijd is er veel veranderd: er staat een geheel nieuw, stevig verjongd, elftal, één van de oud gedienden is pas getrouwd en wordt binnenkort vader, de ander paste op 26 september nog in een shirt maatje M maar heeft nu maat XL nodig en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit seizoen is SSS ook begonnen met een onder 23 team en er zal dus een klein beetje geselecteerd moeten gaan worden. Een geheel nieuwe start dus en om dan gelijk een oefenwedstrijd tegen een 2e klasser te spelen is misschien iets teveel van het goede. Het gebrek aan ritme is bij bijna iedereen goed te zien. SSS krijgt over de hele wedstrijd een paar kansjes maar gescoord wordt er niet. OSV moet ook even wennen maar et is goed te zien dat die al vaker met elkaar gespeeld hebben. Na 23 minuten moet er al gedwongen gewisseld worden aan de kant van SSS. Kris van Loon houdt zijn doel schoon tot minuut 25 maar dan is het raak voor OSV 1-0 en binnen 10 minuten staat het 3-0. OSV scoort in de 2e helft nog 2x en zo gaat deze wedstrijd met 5-0 verloren. Het was allemaal niet best maar toch heb ik een aantal lichtpuntjes gezien. Volgende week dinsdag wacht de volgende pittige tegenstander: Strijen 2 (dat oefende vanavond tegen GOZ 1….). Ik zou willen voorstellen om te vragen of Strijen 5  weer eens zin heeft om  een wedstrijd te spelen……..