Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Vandaag de 2e competitiewedstrijd voor SSS, tegenstander vandaag is De Jonge Spartaan. Beide ploegen hebben 3 punten alleen SSS heeft nog maar 1 wedstrijd gespeeld en DJS al twee. Al binnen 1 minuut is daar een kans voor SSS maar Dennis den Haan wordt een tikje uit balans gebracht waardoor zijn schot naast gaat. Een sterker en beter voetballend SSS in deze 1e helft maar tot het strafschopgebied gaat het prima maar steeds bij de laatste pass gaat het mis. Uit een van de spaarzame kansen voor DJS is het echter wel raak en zo is de ruststand 0-1. In de tweede helft verwacht je dan dat SSS wel dat laatste zetje kan geven, echter is het direct DJS dat de 0-2 binnenkopt. SSS voert de druk verder op en DJS komt in de tweede helft nauwelijks meer van eigen helft af. Uit een hoekschop van Feni Bileti is het Dennis den Haan die de 1-2 binnenkopt. Maar ondanks het vele balbezit in de tweede helft komt SSS niet verder dan dit ene doelpunt en erger nog de kansen blijven ook uit. Daan Sibrijns heeft de grootste kans op de gelijkmaker maar zijn schot wordt nog net geblokt door een DJS verdediger die zich er voor gooit. N de 90ste minuut is het DJS dat voor de tweede keer in de 2e helft iets verder op de SSS helft is en de eindstand bepaalt op 1-3. Één voordeel is dat we de slechtste wedstrijd van het jaar nu al gehad hebben en dat het vanaf nu alleen maar beter kan.