Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Aan de vooravond van een flinke bestuurlijke injectie, waaronder een nieuwe voorzitter (als de leden hiermee instemmen natuurlijk), speelt SSS een thuiswedstrijd tegen Zwarte Pijl. Trainer Henk Dirven heeft keeper Cas Abbas weer terug na een blessure. In de basisopstelling een verrassing want spits Mark de Bie moet plaatsnemen op de bank en in zijn plaats zien we Jasper van de Velde. SSS begint uitstekend aan de wedstrijd en krijgt al snel kansen maar Dennis den Haan en Edison Warner weten het net nog net te vinden. In de 22e minuut krijgt SSS een vrije trap net buiten het strafschopgebied en dus de mogelijkheid voor Dennis den Haan om zijn specialiteit te laten zien en dat doet hij perfect: 1-0. SSS blijft de bovenliggende partij maar het duurt tot de 43e minuut totdat dit beloond wordt. Tobi Fasanya begint aan een solo en slalomt het strafschopgebied in, wordt dan aangetikt en dan heeft de scheidsrechter geen andere keuze dan de bal op de stip te leggen. Wederom een klusje voor Denis den Haan: 2-0. Op slag van rust wordt het zelfs nog mooier als Geir Sizoo de bal onderschept, het hele veld oversteekt en de 3-0 op een presenteerblaadje aanbiedt aan Frank van der Linden maar die gunt hem op zijn beurt weer aan Geir Sizoo: 3-0. In de tweede helft krijgen we hetzelfde beeld maar nu komt Zwarte Pijl er een aantal keer dreigend uit. In de 61e minuut is het Tim van Zetten die met een geplaatst schot de 4-0 binnenschiet. Niet lang hierna  moet keeper Cas Abbas geblesseerd het veld verlaten en zijn plaats wordt ingenomen door Guus Tieleman. De eindstand wordt 10 minuten voor tijd bepaald door Tobi Fasanya die een paar verdedigers en de keeper op het verkeerde been zet en zo de eindstand bepaalt op 5-0. Volgende week zaterdag staat de inhaalwedstrijd thuis tegen OSV op het programma.

Opstelling SSS: Cas Abbas (60e Guus Tieleman), Geir Sizoo,  Roy van Raam (63e Max van der Sluijs),  Ernesto Figueira Comojo, Edison Warner, Frank van der Linden, Feni Bileti, Tim van Zetten (63e Mark de Bie), Tobi Fasanya (80e Daan Sibrijns), Jasper van de Velde en Dennis den Haan (80e Stan de Bruin).