SSS moet terug naar Groote Lindt voor 10 minuten

3335DH
ZWIJNDRECHT
tel. 078-6100141

Voor zaterdag 30.10.2021 stond op het programma voor SSS 1 de uitwedstrijd bij Groote Lindt.

Een bestuurslid stond al te wachten op de scheidsrechter aangezien het speelveld er niet uitzag.

Na overleg met beide teams gaf scheidsrechter Yodi Monteny groen licht en er kon gespeeld worden.

Beide teams hadden grote problemen met het gladde veld en dit was toch wel in het voordeel van

de thuisploeg. Met name de vleugelspelers van Groote Lindt maakte het SSS erg lastig.

Trainer Henk Dirven moest wat puzzelen in zijn verdediging.(gemis van centrale verdediging)

SSS probeerde op een slecht veld tot voetballen te komen, maar dit lukte niet altijd.

De eerste kans een vrije trap genomen door Feni maar de doelman Raymond Klootwijk weet de bal corner te tikken.

Frank v.d. Linden leek geen moeite te hebben met het gladde veld blijft te lang dribbelen met de bal,

hetgeen een hoekschop opleverde en Tim van Zetten bijna wist te scoren.

Ook onze keeper Guus Tieleman moest regelmatig zijn kunsten vertonen en grabbelen naar de ingeschoten bal van Mathijs Fawzi van Groote Lindt.

Door een blessure van Stefan Bervoets kwam Max v.d. SLuijs in het veld.

Beide teams kregen kansjes om te scoren maar het was de thuisploeg in de 42e minuut die

wist te scoren en zondoende de ruststand op 1 – 0 bracht.

Na de pauze werd het veld er niet beter op en door de regen steeds gladder.

SSS moest  de druk gaan opvoeren en over rechts via Edison Warner de voorzet op Tim van Zetten,

echter kopt naast het doel.

Wat later komt SSS goed weg bij een aanval van Groote Lindt komt de bal terug het veld in via de paal van het doel van Guus Tieleman.

Via een genomen corner komt SSS op gelijke hoogte via een eigen doelpunt stand 1 – 1

De solo van Frank v.d. Linden via de linkerkant had beter beloond moeten worden, maar als je

niet weet te scoren is dit erg jammer.

De klok stond op 84 minuten toen de scheidsrechter het duel staakte getroffen door een blessure

aan het been.

Op het wedstrijdformulier werd gezet 6 minuten officiële speeltijd en 4 minuten blessuretijd.

Voorlopig hebben beide teams ingestemd het restant uit te spelen op dinsdagavond 23.11.2021.