Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Als de maatregelen blijven zoals ze gisteren zijn aangekondigd dan kan de thuiswedstrijd vandaag, tegen FC IJsselmonde, weleens de laatste zijn van het jaar 2021. Op een spookachtig stil en druilerig SSS-complex word er om 5 over 3 afgetrapt. SSS neemt direct het initiatief en dat resulteert al snel in de 1-0 door het 1e doelpunt dit seizoen van aanvoerder Frank van der Linden. Na een minuut of 20 wordt het nog mooier voor SSS als Dennis den Haan een vrije trap binnenschiet: 2-0. Wat er hierna met SSS aan de hand is en blijft een raadsel. Ze geven FC IJsselmonde de kans om terug te komen en nog voor de rust aanbreekt is de stand alweer 2-2. Maar het is Dennis den Haan die op slag van rust zijn tegenstander te snel af is en zo SSS  op een 3-2 voorsprong zet. De tweede helft is nog maar net begonnen of FC IJsselmonde heeft de 3-3 er al inliggen. Beide ploegen gaan vervolgens voor de volle winst waardoor er kansen ontstaan aan beide kanten. De grootste kans komt echter in de blessuretijd en is voor SSS maar de keeper weet de bal nog net tot hoekschop te verwerken.

Opstelling SSS: Guus Tieleman, Geir Sizoo, Ernesto Figueira Comojo, Roy van Raam,   Edison Warner (60e Jasper van de Velde), Frank van der Linden, Feni Bileti, Tim van Zetten (72e Nathan Zevenbergen), Tobi Fasanya,  Mark de Bie (72e Niels Nederlof  en Dennis den Haan.