Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Na 2 opeenvolgende nederlagen speelt SSS op deze Paaszaterdag een thuiswedstrijd tegen de nummer laatst BZC/Zuiderpark. Aan de kant van SSS zijn er nogal wat afwezigen: Feni Bileti, Roy van Raam en Tim van Zetten zijn geblesseerd en Dennis den Haan is geschorst. Edison Warner keert volgende week weer terug van zijn vakantie. Ondanks deze afwezigen schiet SSS uit de startblokken en na 30 seconden is het Tobi Fasanya die de bal mooi aanneemt en hierdoor zijn tegenstander direct kwijt is en op volle snelheid richting het BZC doel gaat, de bal op maat geeft aan Mark de Bie die de bal rustig in het lege doel kan tikken: 1-0.

Helaas voor SSS staat het in de 10e minuut alweer 1-1 wanneer de voorwaartsen van BZC/Zuiderpark middels een snelle uitbraak Julius Rosa in stelling brengen om de gelijkmaker binnen te tikken.
In de verdere eerste helft is de grootste kans nog voor BZC /Zuiderpark maar keeper Cas Abbas weet zijn doel schoon te houden.

Vlak voor rust nog meer tegenslag voor SSS als Ernesto Figueira Comojo geblesseerd het veld moet verlaten en vervangen wordt door Nathan Zevenbergen.

In de tweede helft zijn er zeker nog kansen voor SSS maar een schot van Ryan Richard wordt nog gered door de keeper en even later is het wederom Ryan Richard die geheel vrijstaand de bal naast het doel kopt.

Het blijft oppassen voor de gevaarlijke counters van BZC. Zo’n 10 minuten voor tijd kreeg BZC/Zuiderpark hierdoor misschien wel de grootste kans op de overwinning maar keeper Cas Abbas redde knap met zijn linkervoet op een goede inzet van BZC.

Vlak voor tijd nog een grote kans voor de ingevallen Kevin de Bie als hij zijn tegenstander het bos instuurt en vrij kan schieten maar zijn schot gaat helaas ver over het doel en zo blijft het 1-1. Een uitslag waar beide partijen tevreden over zullen zijn, gezien het spelbeeld.

Door dit resultaat lijkt de titelrace over voor SSS en is de 2e plaats het hoogst haalbare dit seizoen. Die 2e (of wellicht 3e) plaats levert dan nog wel een eventueel vervangende periodetitel op.

Volgende week zal die 2e plaats verdedigd moeten worden in de uitwedstrijd tegen de Jonge Spartaan dat inmiddels opgeklommen is naar de 4e plaats met een gelijk aantal punten, met een wedstrijd meer gespeeld. De uitspraak van de gestaakte wedstrijd tussen Zwarte Pijl en SSS (bij een stand van 0-3) is nog altijd niet bekend.