Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Competitiewedstrijd nummer 4 is er één thuis tegen IJVV de Zwervers. Keeper Cas Abbas is vandaag geblesseerd en staat tussen de “harde kern” en zijn plaats onder de lat wordt ingenomen door Guus Tieleman en daarnaast is Roy van Raam terug van vakantie. Het eerste gevaar is al na een paar minuten en is afkomstig van Roy van Raam maar zijn schot verdwijnt net naast het doel. Er lukte verder in de 1e helft weinig bij SSS. Daartegen komt IJVV de Zwervers er af en toe gevaarlijk uit en moet Guus Tieleman een aantal keer reddend optreden. Als tot overmaat van ramp de scheidsrechter ook nog een strafschop geeft aan IJVV de Zwervers lijkt een achterstand onderweg maar de bal wordt uitermate zwak ingeschoten of Guus Tieleman pakt hem schitterend maar het blijft 0-0.  Verder waren er weinig enerverende momenten in de 1e helft en net als je denkt dat de ruststand 0-0 zal worden is daar de eerste vloeiende aanval van SSS, het is Dennis den Haan die de bal  terug kopt op de vrijstaande Tim van Zetten en hij schiet de 1-0 binnen. In de 2e helft een heel ander SSS. Het is Mark de Bie met een kopbal recht op de keeper af en even later een schitterende aanval met als eindstation Mark de Bie die simpel de bal in het doel kan tikken maar om onbegrijpelijke reden volgt  de scheidsrechter het vlagsignaal voor buitenspel.. maar ook zonder rood/zwarte bril was dit een zuiver doelpunt. Even later volgt dan toch de verdiende 2-0 als Tobi Fasanya een licht duwtje krijgt en de scheidsrechter (misschien toch bewust van zijn eerdere fout) de bal op de stip legt, Dennis de Haan benut deze strafschop feilloos. Geen vuiltje aan de lucht zou je denken voor SSS maar dan krijgt Roy van Raam zijn 2e gele kaart en mag hij voortijdig gaan douchen. Met een man minder is het IJVV de Zwervers dat aandringt maar de grootste kansen zijn toch voor SSS in de counter. Maar helaas worden deze benut. Als in de slotseconden ook een speler van IJVV de Zwervers zijn 2e gele kaart ziet is de buit definitief binnen.

Opstelling SSS: Guus Tieleman, Geir Sizoo (Jasper van de Velde), Roy van Raam, Ernesto Figueira Comojo, Edison Warner, Frank van der Linden, Feni Bileti, Tim van Zetten, Tobi Fasanya (Daan Sibrijns), Mark de Bie (Stefan Bervoets) en Dennis den Haan.