Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Voordat Nederland in een lockdown light gaat staat eerst nog de derby SSS – OSV op het programma. Vandaag is het publiek nog welkom en is dan ook in grote getale aanwezig. SSS moet vandaag keeper Cas Abbas (geblesseerd) en Geir Sizoo (ziek) missen. Na de warming up geeft Ernesto Figueira Comojo aan dat het niet gaat en zo zien we vandaag het debuut van de 18 jarige Nathan Zevenbergen die hiermee in de voetsporen van zijn vader en oom treedt. Tegenstander OSV staat in de ranglijst op een plaats waar niemand ze aan het begin van het seizoen verwacht had: namelijk op een 8e plaats met al 11 verliespunten. SSS doet het voorlopig een stuk beter met een 4e plaats, een wedstrijd minder gespeeld en 3 verliespunten. Bij opkomst van de spelers worden vele rode fakkels ontstoken vanachter het doel en dan is het direct duidelijk dat dit geen gewone wedstrijd is maar een echte derby. In een gelijkmatige 1e helft zijn de kansen spaarzaam voor beide doelen. Maar als de kansen er zijn dan zijn ze vooral voor OSV maar keeper Guus Tieleman levert weer een degelijke wedstrijd af. Rond de 40e minuut is het een vuurpijl van een OSV verdediger die richting zijn eigen doel gaat en laat daar nu net Dennis den Haan ongehinderd de 1-0 inkoppen. De laatste 5 minuten van de eerste helft zijn volledig voor OSV en de logische gelijkmaker (en ja helaas het was een schoonheid van een doelpunt) valt dan ook op slag van rust: 1-1. In de tweede helft is het OSV dat de bovenliggende partij is maar het OSV vizier staat niet echt scherp en anders is Guus Tieleman onze redder in nood. Rond de 70ste minuut is er een counter van SSS via Dennis den Haan maar de OSV keeper kan zijn schot nog redden maar vervolgens komt de bal voor de voeten van de net ingevallen Ryan Richard en die knalt de 2-1 tegen de touwen. In de 82e minuut is het Dennis den Haan die onderuit gehaald wordt in het strafschop gebied en nu wijst de scheidsrechter wel naar de stip. Dennis den Haan benut deze strafschop op weergaloze wijze: 3-1. Maar de slotminuten worden toch nog spannend als OSV er 3 minuten later alweer 3-2 van maakt. De scheidsrechter trekt er nog al wat blessuretijd bij maar SSS overleeft deze spannende minuten en zo blijven de 3 punten op Klaaswaal. Volgende week zaterdag speelt SSS de uitwedstrijd tegen koploper Nieuwerkerk. Zoals u weet mag er geen publiek aanwezig zijn de komende weken maar via onze social media gaan we proberen u toch op de hoogte te houden van de verrichtingen van onze jongens.

Opstelling SSS: Guus Tieleman,  Roy van Raam,  Nathan Zevenbergen (88e Niels Nederlof), Edison Warner, Frank van der Linden, Feni Bileti, Tim van Zetten (46e Daan Sibrijns), Tobi Fasanya (88e Stan de Bruin), Jasper van de Velde, Mark de Bie (65e Ryan Richard) en Dennis den Haan.