Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Waarschijnlijk de laatste wedstrijd van 2021 is thuis tegen Smitshoek 4. Van O23 mochten we Kris lenen zodat er in ieder geval een echte keeper onder de lat stond, daarnaast moesten we Nathan en onze vlagger uitlenen aan SSS 1 maar daartegen over staat dat we Daan, Ryan en Max terugkregen. Helaas geen publiek maar dat zijn de spelers van SSS al wel aan gewend.. Na ruim een kwartier is het good old Mike die uit een hoekschop de 1-0 tegen de touwen kopt. SSS blijft de lichte overhand hebben in de wedstrijd maar Smitshoek komt er af en toe gevaarlijk uit. In de 40e minuut is het Ryan die de 2-0 maakt. Vervolgens gaat Smitshoek echt aandringen en wordt er een megakans gemist maar een minuut later ligt de bal helaas op de stip en komt Smitshoek op 2-1 en dit is tevens de ruststand. In de 1e minuut na rust is het Nino die de 3-1 binnenschiet. Smitshoek komt af en toe nog gevaarlijk voor het doel van SSS maar echt in moeilijkheden komt Kris niet meer. De 4-1 komt op naam van Ryan en de 5-1 op naam van Stefan en zo blijven de 3 punten op Klaaswaal.