Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Naast de lijst aan blessures bij het tweede en een waslijst aan afwezigen bij SSS 1 zorgt ook voor een heel ander SSS 2 vandaag. Hannes heeft zijn enkel gebroken en zal dit seizoen niet meer in actie komen, beterschap Hannes daarnaast heeft Nathan tentamens vandaag. Maar gelukkig kon de wedstrijd van O23 verschoven worden zodat er toch nog een elftal en zelfs wissels waren. De beste kansen zijn voor SSS maar Guus is voorlopig niet te passeren. Aan de andere kant zijn er weinig kansen voor SSS in de eerste helft en dus is de 0-0 ruststand een logisch iets. In de rust wordt Max weggeplukt door het 1e en hoort Rune dat hij na 90 minuten voetballen zich ook nog moet melden in Middelharnis. Ook in e 2e helft zijn de beste kansen voor Barenrecht maar ze komen maar niet voorbij Guus. Tja als je zoveel kansen krijgt zal er toch ooit wel een keer eentje invallen en inderdaad dat gebeurt ook en komt SSS  op een 0-1 achterstand. Maar dan volgt er een SSS aanval en als de bal dan voor de voeten van Damian komt schiet hij de 1-1 tegen de touwen. Beide teams scoren niet meer en zo blijft het 1-1. Alle spelers van O23 bedankt voor het meedoen!