Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Na het verlies van afgelopen dinsdag uit tegen Smitshoek 4 (3-1) is de kans op een periode zo goed als over. Vandaag weer een compleet ander elftal door blessures, met 1e mee en een vrijgezellenfeest. Op  verzoek van VR2 hebben we van veld gewisseld en spelen we op veld 2 vandaag. Veel spelers van O23 die al een wedstrijd hebben gespeeld vanochtend kunnen direct weer aan de bak. Bij tegenstander SHO ligt de gemiddelde leeftijd een stuk hoger en er lopen heel wat spelers bij met hoofdklasse/1e klasse ervaring. SSS houdt het vol tot de 22e minuut voordat de 0-1 valt en net voor rust is het 0-2. De 2e helft is nog maar net begonnen en het staat al 0-3. Er zijn wel wat kansen voor SSS maar gescoord wordt er nog niet. Maar dan krijgt Floris de bal voor zijn voeten en die ramt de 1-3 in de kruising. Is dit het begin van een mooie comeback? Helaas net want enkele minuten later wordt het 1-4 en is de wedstrijd over. En zo is de 1e thuisnederlaag in 2,5 jaar tijd een feit. Spelers van O23 bedankt dat jullie mee wilden doen na jullie wedstrijd. Volgende week weer een thuiswedstrijd en dan weer op veld 1, met opkomst tune en omroeper.