Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

SSS 2 start de competitie met een thuiswedstrijd tegen NSVV 3. Direct een kraker dus. Iedereen staat op scherp en op vrijdagavond allemaal tijdig in hun mandje en dat terwijl NSVV de avond ervoor nog een flinke party heeft gehad. De laatste keer dat SSS had gedaan was het resultaat de andere dag dramatisch dus dat bied kansen. SSS start uitstekend en het is Stan P. die aan een solo begint en met zijn schot de keeper van NSVV tot een uiterste redding dwingt. NSVV laat zich ook zien en het is Rune die de kwaliteit van het broekje van tegenstander Wouter test en hierdoor een gevaarlijke counter voorkomt. Na ruim een kwartier jaagt Hannes goed door op de keeper waardoor deze de bal dirct in de voeten van Nino knalt en die schuift beheerst de 1-0 binnen. En een paar minuten later wordt het nog mooier als een wilde trap van Aaron eigenlijk precies bij Hannes komt en ook hij blijft uiterst koel en ze de stand op 2-0. Drie kansen en 2 doelpunten..het is wel eens anders geweest… Even later is het Guus die met 3 reddingen achter elkaar en de 4e keer geholpen wordt door een verdediger die de bal van de lijn haalt en zo wordt de rust bereikt met een 2-0 stand. Al snel in de tweede helft verstapt Rune zich en moet hij naar de kant waardoor het even zoeken is achterin. Uit een hoekschop werkt Stan de B. de bal in zijn eigen doel: 2-1 en een paar minuten later krijgt NSVV wel een heel goedkope strafschop, Guus zit er nog aan maar kan de 2-2 niet voorkomen. SSS herpakt zich en een kwartier voor tijd is het Stan die de bal krijgt en die 3-2 binnenschiet (volgens vele hing er een buitenspelluchtje aan maar de scheidsrechter keurt hem goed). Het laatste kwartier levert een spannende strijd op die voor Stan P. helaas eindigt in het ziekenhuis en hij voorlopig in het gips zit. Stan we wensen je een spoedig herstel toe! Uiteindelijk trekt SSS de overwinning over de streep en zo zijn de eerste 3 punten binnen. Volgende week is het tweede vrij ivm het vieren van het 100 jarig jubileum van onze vereniging.