Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Na een weekje rust staat vandaag de tweede competitiewedstrijd op het programma. De 2 weken rust waren niet voldoende voor de blessure gevallen van de vorige wedstrijd om te herstellen. Maar gelukkig kunnen Max en Stefan weer meedoen. Afgelopen week is Lars vader geworden van een zoon en hij is dus vandaag afwezig en houd zich druk met poepluiers. Vanaf het eerste fluitsignaal speelt zich een gelijkwaardige partij af en we moeten wachten tot de 24e minuut voor de eerste opwinding. Het is Jimi die diepgestuurd wordt en de keeper op zich af ziet komen en Jimi lobt de bal over de keeper en die gaat in de reflex met zijn handen naar de bal maar hij was buiten zijn 16 meter gebied en dus kon hij gaan douchen. De vrije trap die hieruit volgt levert niets op. In de 29e minuut een zelfde geval aan de andere kant en dus kon ook Guus gaan douchen. De vraag is nu wie is opoffert om te gaan keepen? Het antwoord is Patrick (nee niet de trainer). Beide partijen kunnen in het restant van de 1e helft de gelegenheids doelmannen niet echt testen en zo  wordt de rust bereikt met 0-0. De 2e helft is net een paar minuten oud als Patrick in 1e instantie nog red maar vervolgens kansloos is op de daarop volgende inzet 0-1, Patrick wordt hierbij nog geraakt aan het hoofd maar de scheidsrechter ziet geen reden om het doelpunt af te keuren. Na een korte behandeling kan Patrick gelukkig verder. Dan is het eindelijk zover dat SSS ook een s de keeper gaat testen maar uit een perfecte voorzet van Mike is het Hannes die recht op de keeper kopt. Aan de andere kant krijgt Charlois een grote kans maar als de bal richting de kruising gaat is het een prachtige redding van Patrick die de 0-2 voorkomt. Uit het niets is daar even later de 1-1 als Hannes maximaal profiteert van een te zachte terugspeelbal. Na deze gelijkmaker volgen er meer kansen voor SSS als Nino goed door gaat en de keeper onder schot neemt maar die red en uit de rebound komt de bal weer bij Nino die nu voorgeeft op Tyr maar die schuift de bal naast het lege doel. Niet  veel later is het wederom Nino die er vandoor is maar ipv van zelf te schieten geeft hij de bal voor en gaat er een mooie kans verloren. In minuut 85 krijgt SSS een strafschop tegen maar deze wordt glansrijk gestopt door de man of the match Patrick (sorry Mike). De laatste minuten moet Charlois ook nog met 9 man verder maar te tijd is tekort voor SSS om hier gebruik van te maken en zo blijft de 1-1 op het bord staan. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Binnenmaas 3 op het programma.