Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Voor het eerst sinds jaren was daar vorige week een overwinning in een uitwedstrijd: 0-4 bij Barendrecht 4. Vandaag staat de thuiswedstrijd tegen WCR 2 op het programma, de uitwedstrijd werd met 2-1 verloren dus had SSS wat recht te zetten. Mike is nog op vakantie en daarnaast nog een aantal blessures levert een basisplaats op voor JO19-1 speler Antonie Robalo Monteiro. Vanaf het begin is SSS op de helft van WCR te vinden maar echt grote kansen blijven uit. Aan de andere kant wordt het een rustige middag voor keeper Cas Abbas, die weer terug is van een blessure. Vlak voor rust wordt het overwicht dan toch omgezet in een doelpunt als Aaron uithaald in de korte hoek en zo de stad op 1-0 zet en dat wordt tevens de ruststand. In de rust blijft Nathan in de kleedkamer achter want die moet door naar het 1e en in zijn plaats komt Patrick Vermaas het veld in. Ook in de tweede helft is het rustig voor het SSS doel. SSS krijgt een aantal kansen maar we moeten tot de laatste minuten van de wedstrijd wachten voordat het veldoverwicht uitgedrukt wordt in doelpunten. Eerst is het Hannes die 2-0 binnentikt na een vrije trap van Rune en even later is het Kevin die een vrije trap beheerst buiten het bereik van de WCR keeper plaatst en zo de eindstand bepaald op 3-0. 3x winst na elkaar met een doelsaldo van 8 voor en 0 tegen, het lijkt erop dat het 2e in een lekkere flow zit. Volgende week een vrij weekend voor de jongens en op 2 april komt koploper Poortugaal 3 op bezoek en dan zal SSS blijken of SSS deze goede reeks voort kan zetten.