Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Het verschil tussen uitwedstrijden en thuiswedstrijden van SSS 2 is iets waar de technische staf zich al jaren overbuigt maar tot op heden is hier nog geen verklaring voor gevonden. Trainer Patrick is voor onderzoek hiervoor afgereisd naar de woestijn om te kijken of een sjeik hier een antwoord kan geven. Stan Pluimes is weer hersteld van zijn blessure, Remmelt is ook weer terug van zijn training, helaas moest Ryan vandaag werken, Nino afrijden en was er vanuit de Veteranen geen animo om vandaag aan te sluiten maar gelukkig is de JO19 vandaag vrij. Vandaag heet de tegenstander BZC/Zuiderpark en daar lopen een paar behendige spelers bij maar als wij daar onze strijd en teamgeest tegen inzetten dan is niets onmogelijk. SSS neemt dan ook het heft in handen en de grootste kans is voor Jimi maar zijn schot spat uiteen op de paal. Even later is het uitstekend keeperswerk van Guus die een achterstand voorkomt. Helaas moet Tyr er geblesseerd uit en zien we het debuut van de pas 15 jarige Antonie Robalo Monteiro in SSS 2. Antonie laat zich direct zien en legt de bal panklaar voor Hannes/Johnie maar die raakt de bal niet vol. In de 38e minuut is het Aaron die de bal voor zijn voeten krijgt en de bal tegen de netten ramt: 1-0. In de tweede helft zijn de beste kansen voor SSS maar helaas wordt het net niet gevonden. Met de minimale voorsprong is het opletten voor de verdediging. Als Mike de bal even later keihard tegen de touwen klopt lijken de 3 punten veilig maar helaas wordt het doelpunt afgekeurd en blijft het dus nagelbijten tot de laatste minuut als Lars een vrije trap panklaar op het hoofd van Hannes legt en die maakt aan alle onzekerheid een einde: 2-0. Over 2 weken een uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen Poortugaal 3. Dus mocht je nog een tottotje willen zetten…..