Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

De laatste thuiswedstrijd alweer voor dit seizoen. Dit betekend ook de laatste thuiswedstrijd van Mike en trainer Patrick (vandaag afwezig). Tegenstander vandaag is FC Binnenmaas 3. De uitwedstrijd werd met 2-0 verloren met daarbij een aantal rode kaarten voor SSS. De scheidsrechter van toen blijkt hun trainer te zijn.. Vandaag weer een aantal afwezigen maar gelukkig is daar de terugkeer van Nino, na maandenlang blessureleed begint hij vandaag op de bank met naast hem Stevie (JO19) en in uiterste nood staat Arvid on standby. Na 8 minuten is het raak voor SSS als Stan de Bruin van afstand de 1-0 binnenschiet. Wat daarna volgt is een stormloop op het doel van SSS maar Binnenmaas helpt de ene na de andere kans om zeep mede door goed keeperswerk van Guus. De rust wordt bereikt met een 1-0 voorsprong. Ook in de 2e helft is Binnenmaas de bovenliggende partij maar gelukkig is Guus in topvorm en zijn de aanvallers van Binnenmaas hopeloos uit vorm. Maar je weet dat dit een keer mis moet gaan en dat gaat het ook en weet Binnenmaas eindelijk het net te laten bollen. Maar heel lang kunnen ze hier niet van genieten want de net ingevallen Nino wordt diepgestuurd,  gaat alleen richting doel en blijft uiterst koel en schuift beheerst de 2-1 binnen. De laatste minuten probeert Binnenmaas het nog wel maar SSS trekt de winst over de streep. Wat rest zijn nu nog 2 wedstrijden en dan zit de competitie er al weer op.