Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Wat hadden we in augustus toch goede hoop op een normaal seizoen, maar inmiddels breken er weer onzekere tijden aan. De bal lijkt voorlopig te blijven rollen, al zal dat na vandaag wel zonder publiek zijn. Na de zwaarbevochten zege op de Feyenoord-meiden vorige week, komen we nu weer thuis in actie. De tegenstander is Barendrecht JO15-3, dat na twee wedstrijden nog puntloos is, maar dat zegt in deze competitie erg weinig. Alle teams zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd. Hopelijk zitten wij vandaag wederom aan de goede kant van de score.

1e helft:
Vanaf het begin loopt het al niet echt lekker en is het Barendrecht dat wel erg veel tijd en ruimte krijgt om te voetballen. We missen de felheid, waarmee we normaal juist het verschil in lengte kunnen goedmaken. Niet zo raar dat we het nu dus ontzettend lastig hebben. Gelukkig staat het vizier bij Barendrecht nog niet op scherp en blijven grote kansen uit. Zelf moeten we het vooral hebben van de omschakeling, waar we met wat meer overzicht toch echt meer uit hadden kunnen halen. Met de rust in zicht is het Barendrecht dat het balbezit nu ook om gaat zetten in kansen. Nog steeds zitten we er niet kort genoeg op en kan er regelmatig vrij worden uitgehaald, maar nu een stuk gevaarlijker. Het is vooral te danken aan Kris dat we nog niet tegen een achterstand aankijken. Zo tikt hij een bal uit de kruising, redt hij met zijn hand knap op de lijn en wordt ook nog een keer de lat geraakt. Dit kan nooit lang meer goed gaan en dat gaat het ook niet. Een scrimmage voor het doel lijkt eerst nog goed af te lopen maar dan belandt de bal toch voor de voeten van een tegenstander en die schiet via wat benen raak (0-1). Het zal in de tweede helft echt een stuk beter moeten.

2e helft:
Er is nog van alles mogelijk maar binnen een paar minuten maken we het onszelf wel een stuk lastiger. Na iets meer dan twee minuten wordt er vanuit een corner binnengekopt en kijken we tegen een 0-2 achterstand aan. Barendrecht lijkt er daarna voor te kiezen om de voorsprong te verdedigen en vergeet te voetballen. Hierdoor worden we weer wat in de wedstrijd geholpen en krijgen we best aardige kansen. Zo schiet Seb van afstand op de lat, schiet Luuk in het zijnet en heeft hij even later last van het veld als hij wilt uithalen, en stuit Raf op de keeper. Het zijn kansen die ons terug in de wedstrijd hadden kunnen brengen en die normaal ook wel aan ons besteed zijn, maar het lijkt er vandaag niet in te zitten. De aansluitingstreffer zou uiteindelijk nog wel vallen als Raf breed legt en Seb scoort (1-2), maar met nog een paar minuten op de klok is er weinig tijd meer. We schuiven een speler door in de hoop dat de bal nog één keer goed valt, maar de rust ontbreekt om nog tot een echt grote kans te komen. In de extra tijd maakt Barendrecht aan alle hoop een eind door er 1-3 van te maken. Helaas was het vandaag niet goed genoeg. Ondanks dat hebben we echt nog wel wat kansen gekregen om alsnog een resultaat te behalen, maar een ontsnapping als vorige week zat er deze keer niet in. Volgende week gaan we er gewoon weer voor en dan gaan we op bezoek bij Smitshoek JO15-2.