Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Op deze stralende zaterdag speelt SSS thuis tegen VVOR. Bij SSS zijn Frank van der Linden en Roy van Raam geblesseerd. Al in de 3e minuut is het een dieptepass die zorgt dat Mark de Bie alleen op de keeper afgaat en alleen onreglementair gestopt kan worden, waar iedereen denkt aan een strafschop en een rode kaart besluit de scheidsrechter de bal net buiten en strafschopgebied te leggen en het met een gele kaart af te doen. De vrije trap levert echter geen doelpunt op. Even later weer een prima kans voor SSS maar de kopbal van Tim van Zetten wordt nog net gered door de keeper. Na iets minder dan een half uur is het dan toch raak als een schot van Tim van Zetten nog van richting veranderd wordt zodat de keeper kansloos is: 1-0. SSS gaat door en niet veel later heeft de keeper eerst nog een antwoord op een schot maar hij tikt de bal voor de voeten van Mark de Bie en die zet SSS op een 2-0 voorsprong en dit is tevens de ruststand. In de 2e helft is het SSS spel een stuk minder en ook VVOR weet niet echt een kans te creëren. Een kleine onachtzaamheid achterin bij SSS zorgt ervoor dat VVOR terugkomt in de wedstrijd: 2-1. Een slotoffensief van VVOR levert geen doelpunt meer op en zo blijven de 3 punten op Klaaswaal. Volgende week staat er voor SSS een uitwedstrijd tegen BZC/Zuiderpark op het programma.