Wilhelminastraat 1
3281BZ
NUMANSDORP
tel. 0186-653820

Zaterdag 5 februari een ingelaste oefenwedstrijd tegen NSVV. Op een winderig en behoorlijk fris sportpark in Numansdorp kon SSS niet echt een vuist maken tegen de Numansdorpse 2e klasser. Na ongeveer 10 minuten spelen kwam NSVV middels een strafschop op een 1-0 voorsprong. Dennis den Haan zorgde op slag van rust uit een scrimmage voor de 1-1. In de tweede helft en met de nodige wisselingen kreeg NSVV wat meer de overhand en liep uit naar de 2-1 en uiteindelijk de 3-1. Voor de technische staf voldoende aanleiding om deze week de puntjes op de i te krijgen om in de topper uit tegen Nieuwerkerk scherp voor de dag te komen.