Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Onder prima weersomstandigheden staat vandaag de thuiswedstrijd tegen Pernis 2 op het programma. Gelukkig mogen we Kris en Jeffrey weer lenen van de O23 en Daan en Stan van het 1e want er zijn nogal wat afwezigen: Nino en Max (geblesseerd), Jaimy (vakantie) en Mike (neemt zijn eerste oudelullendag op). SSS heeft meer balbezit maar die keren dat ze er gevaarlijk doorheen komen is daar de keeper van Pernis die Klaaswaals succes in de weg staat. Kris moet in de 1e helft 1 keer reddend optreden. De rust lijkt gehaald met een 0-0 stand echter in de laatste seconden is het Jimi die bal het strafschop inbrengt, Aaron houdt hem net binnen en zijn voorzet wordt binnengewerkt door Stan de B. en zo gaan we rusten met 1-0. In de 2e helft een paar prima kansen voor SSS maar telkens is daar de Pernis keeper die met een aantal knappe reddingen zorgt dat het spannend blijft. Het slotoffensief van Pernis levert geen doelpunt meer op en zo blijft de stand 1-0.  Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Barendrecht 4 op het programma.