Vinkseweg 31
3181HT
ROZENBURG ZH
tel. 0181-213785

Het toetje van de competitie om promotie naar de 2e Klasse begint met een uitwedstrijd tegen Rozenburg (nummer 13 van de 2e Klasse met 11 punten uit 26 wedstrijden). Roy van Raam de leider in de verdediging ontbreekt, door een vorige week opgelopen schorsing.  Op een zonovergoten sportpark West is het SSS dat goed uit de startblokken komt met het eerste gevaar via Dennis den Haan maar zijn schot gaat via de handen van de keeper op de lat. Het tweede gevaar komt wederom van Dennis den Haan maar zijn vrije trap wordt wederom gered door de keeper van Rozenburg.

Langzaam komt Rozenburg beter in de wedstrijd en komen er ook kansen maar het Rozenburgse vizier staat niet op scherp. De rust wordt dan ook bereikt met een 0-0 stand.

In de rust blijkt dat keeper Cas Abbas nog last heeft van een botsing in de 1e helft en hij wordt vervangen door Guus Tieleman.

De tweede helft is nog maar net begonnen en het is Rozenburg dat in de 50e minuut nu wel het vizier op scherp heeft en de leiding neemt 1-0. Een buitenspel luchtje zat wel aan deze goal. Een paar minuten later is het Mark de Bie die de gelijkmaker kan inkoppen maar hij wordt fors in de rug geduwd waardoor een zuiver doelpunt hem ontnomen wordt. Gelukkig ziet de scheidsrechter het ook en wijst resoluut naar de stip. Een karweitje voor Dennis den Haan en die faalt niet: 1-1 ( zijn 50ste doelpunt in het rood/zwart).

De Klaaswaalse aanhang heeft het gevoel dat dit het begin van meer kan zijn maar helaas binnen 5 minuten ligt de bal alweer in het SSS doel en moet SSS wederom in de achtervolging: 2-1. Een kwartier voor tijd maakt Rozenburg ook nog de 3-1.

Het laatste kwartier speelt SSS vol op de aanval maar gescoord wordt er niet meer en speelt SSS ook volgend seizoen weer in de 3e Klasse. Beide andere periodekampioenen van onze afdeling (LMO en OSV) werden ook in de eerste ronde uitgeschakeld. Dit was tevens de laatste wedstrijd van Frank van der Linden, hij hangt zijn voetbalschoenen aan de bekende wilgen. Frank bedankt voor al je mooie momenten in het shirt van SSS en we hopen je volgend seizoen achter het doel als supporter tegen te komen.