SSS 2 begint bekercompetitie met een nederlaag

Mannen beker reserve poulefase Groep 1 24

Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Na 1 oefenwedstrijd begint de bekercompetitie. Zoals voorgaande jaren zullen we deze maar beschouwen als oefenwedstrijden. Helaas heeft de KNVB scheidsrechter afgezegd (ook daar is een tekort aan) en vandaar dat Karel bereid is gevonden om te fluiten want anders was er vandaag niet gevoetbald. Na 20 minuten komt Hekelingen op 0-1. Maar 2 minuten later gaat de bal op de stip en scoort Hannes de 1-1. Hekelingen maakt gretig gebruik van de ruimte die er gegeven word en komt op 1-2. Maar even later is het wederom Hannes die de stand op 2-2 brengt met een prima kopbal op de voorzet van Damian. Maar voor rust countert Hekelingen 2x en scoort ook 2x..ruststand 2-4. In de 2e helft heeft SSS het heft in handen en via een benutte strafschop van Stan de Bruin wordt de stand 3-4 en is de spanning weer terug. SSS krijgt kansen maar het vizier staat niet op scherp aan de andere kant krijgt Hekelingen 2 kansen en die worden wel benut. Eindstand 3-6. Volgende een uitwedstrijd tegen RVVH 3.