RHOON
tel. 010-5018832

SSS in matige wedstrijd langs Rhoon

Op deze mooie nazomerse 29 oktober speelt SSS de uitwedstrijd in en tegen Rhoon. Vorig seizoen ging SSS hier nog pijnlijk onderuit.

Vanaf de 1e minuut is SSS de baas in deze wedstrijd. De eerste grote kans is voor Nick Rorijs maar de keeper redt. Het grote veldoverwicht resulteert verder niet in grote kansen en dus helaas ook geen doelpunten. Op een paar terugspeelballen heeft keeper Guus Tieleman in de 1e helft niets te doen gehad.

Aan het begin van de 2e helft een wissel aan de kant van SSS. Feni Bileti komt in de ploeg voor Antonie Robalo Monteiro. In de 2e helft is het wederom eenrichtingsverkeer maar ook nu komen er geen grote kansen voor SSS.

De beste kans voor SSS ontstaat als Mark de Bie zich door de verdediging frommelt maar zijn schot wordt gekeerd door de keeper. Rhoon laat zich hierna iets meer zien op de helft van SSS maar ook Rhoon krijgt geen grote kansen.

Een kwartier voor het einde van de wedstrijd is het dan eindelijk raak voor SSS als een voorzet van Joshua Nagelhout door Mark de Bie in het doel getikt wordt: 0-1. Echt bevrijdend werkt dit doelpunt niet voor SSS en na 75 minuten het spel vertraagd te hebben heeft Rhoon opeens haast. Maar gelukkig is SSS alert achterin en verdwijnen de meeste ballen over of naast het doel van Guus Tieleman. Ook het slotoffensiefje van Rhoon wordt overleefd en zo gaan de 3 zwaarbevochten punten mee naar Klaaswaal.

SSS komt hiermee op plaats 4 in de stand met 10 punten uit 5 wedstrijden. IFC is koploper met 13 punten uit 5 wedstrijden. Daar achter staat DFC met 12 uit 4 en Groote Lindt staat op plaats 3 met 12 uit 5. Volgende week speelt SSS thuis tegen het nog puntloze Seolto.