Jaap Kosterstraat 1 A
3286VT
KLAASWAAL
tel. 0186-571500

Na de 3 punten van vorige week wacht vandaag de thuiswedstrijd tegen DBGC 2. De overwinning van vorige week was trouwens ook de 1e uitoverwinning sinds lange tijd. De wekkers stonden vanochtend allemaal wel aan dus iedereen is er op tijd. SSS 35+ heeft een vrije dag en vandaar dat Arvid aan kon sluiten samen met Brandon en Noah (O23). De kansen zijn in de 1e helft voor SSS maar Floris en Ryan weten het doel niet te vinden. De verdediging onder leiding van Arvid geeft niks weg zodat Guus niets te doen heeft en dan is 0-0 een logische ruststand. In de 2e helft zijn de kansen schaars maar na 10 minuten is het raak als Floris aangespeeld wordt en de keeper omspeelt en de bal simpel in het lege doel kan schuiven voor een 1-0 voorsprong. De wedstrijd kabbelt vervolgens rustig voort en pas in de slotfase komen er weer kansen voor SSS maar helaas worden deze niet benut. En zo pakt SSS wederom 3 punten en houdt het voor het eerst sinds lange tijd de 0 achterin. Ondanks dit resultaat blijft SSS op de laatste plaats staan. Volgende week de laatste uitwedstrijd van 2022 in Dirksland tegen het 2e van DVV ’09.