SSS 2 verliest ook 2e wedstrijd kansloos

Langeweg 18
3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-614545

Als je jarenlang in de middenmoot van de 3e Klasse speelt vraag je je af waarom er iemand het besluit heeft genomen om het seizoen 2022/2023 in te schrijven in de 2e Klasse? Men had er ook een O23 team van kunnen maken maar dan hadden er 2 niet meer kunnen voetballen, dus dat begrijp ik dan nog wel maar inschrijven in de 2e Klasse daar begrijpen de paar trouwe volgers van dit team echt niets van. En verder zijn er nog wel een aantal gebeurtenissen waar die paar trouwe volgers hun vraagtekens bij hebben. Maar gelukkig blijkt uit het interview van de aanvoerder van SSS 2 in het voetbaljournaal dat hij er nog alle vertrouwen in heeft. Onze nieuwe aanwinst Duncan heeft toch weer last gekregen van zijn oude blessure en heeft besloten zijn voetbalschoenen definitief aan de bekende wilgen te hangen, het was kort maar krachtig Dunc. Na de 1e wedstrijd uit tegen de Jonge Spartaan met 8-2 van de mat te zijn gespeeld was er vorige week een vrije zaterdag en staat vandaag de 2e wedstrijd op het programma uit tegen SHO 3. De eerste helft is nog redelijk gelijk opgaand met weinig kansen voor beide doelen maar SHO benut 1 van de 2 kansen die ze krijgen en zo wordt de rust bereikt met een 1-0 achterstand. In de 2e helft heeft SHO hun topscoorder ingezet en die leidt zijn team naar een simpele 5-0 overwinning. Niets lijkt mij erger dan om je tegenstander 5 minuten voor begin van de wedstrijd het veld op te zien komen een beetje te rekken en strekken en een paar keer de bal naar elkaar en hun kinderen over te spelen en dan met 5-0 kansloos te verliezen. Volgende week wacht Heinenoord 2 thuis…..