SSS VR3 opent het seizoen met een fraaie overwinning

FC IJsselmonde VR1

Groep 3 16

8 september 2018 14:30

K. de Bie

Na een lekkere lange, warme zomerstop hebben we vandaag eindelijk onze eerste wedstrijd van dit seizoen en niet meer als junioren maar als Vrouwen 3, Onze eerste beker wedstrijd tegen FC IJsselmonde VR1.

We beginnen vandaag met Mandy in het doel. Britt, Myrthe, Sabine en Nina achterin. Milou, Ashley en Demi H. op het middenveld. Amber, Demi O. en Demi B. voorin. Sanne, Kim en Lisa beginnen vandaag op de bank.

We beginnen een beetje chaotisch aan de wedstrijd maar al snel komt er een kans voor Amber maar die bal komt op de paal. We blijven op de helft van de tegenstander voetballen en krijgen aardig wat kansen maar Milou schiet net over, Amber krijgt ook nog wat kansen maar ook die gaan er helaas niet in. In de 14e minuut is het uit een voorzet van Britt, Demi O. die de 1-0 binnen schiet. In de 19e minuut word Myrthe neergehaald en mag Sabine een vrije trap nemen en weet Demi O. bijna te scoren maar helaas gaat ie net naast. In de 21e minuut geeft Demi O. een mooie paas op Milou en die weet de bal mooi in de linker bovenhoek binnen te knallen 2-0. In de 23e minuut scoort Demi O. na een assist van Ashley de 3-0. Na 45 minuten fluit Karel voor de rust en kunnen we even 15 minuten bijtanken.

Ook de 2e helft begint weer goed van onze kant, in de 49e minuut maakt Demi O. de 4-0. We gaan goed en komen geen een keer in de problemen, de ballen die Mandy krijgt zijn terugspeel balletjes verder heeft ze eigenlijk weinig te doen. Sanne geeft een mooie steekpass op Kim maar Kim weet het helaas niet afte maken. Uit een corner van Demi O. Krijgt Nina nog een kans maar die bal gaat hard naast. In de 57e minuut is het weer Demi O. die ook de 5-0 binnen weet te schieten. In de 69e minuut is het na een voorzet van Kim, Milou die via de paal en de keeper de 6-0 binnen knalt. En zo eindeigen we deze wedstrijd met mooie cijfers.

Dames jullie hebben lekker je best gedaan. Deze eerste wedstrijd als vr3 viel niet tegen en hopelijk kunnen jullie dit doorzetten naar de volgende wedstrijden. Sharon bedankt dat je wilde vlaggen, je heb dit foutloos gedaan.

Volgende week spelen we wederom thuis om 14.30 uur maar dan tegen Oud-Beijerland VR2. Tot volgende week!!!!