Sponsors

Terugblik Jeugd

Terugblik jeugd (4)

22 november 17:30  Na drie voetbalzaterdagen in de maand november is het weer tijd voor de terugblik. Het einde van de najaarscompetitie voor de jeugd komt inmiddels alweer in zicht. Na de winterstop worden de teams op basis van de eindstanden opnieuw ingedeeld en zo zullen er normaal gesproken meer gelijkwaardige competities ontstaan. We gaan kijken hoe de teams het de afgelopen drie weken hebben gedaan.meer »


Terugblik jeugd (3)

1 november 18:00  We zijn weer drie weken verder en dus is het tijd voor een nieuwe terugblik. Vanaf het vorige overzicht hebben de meeste teams twee competitiewedstrijden gespeeld. Voor sommige teams stond er in de herfstvakantie ook nog een inhaalduel voor de beker op het programma. Eens zien hoe onze jeugdteams het hebben gedaan.meer »


Terugblik jeugd (2)

12 oktober 17:30  Onze 14 jeugdteams begonnen op zaterdag 23 september aan de najaarscompetitie. Nu, na drie weken competitievoetbal is het dus weer tijd voor een nieuwe terugblik. We gaan kijken hoe onze jeugdteams het deze eerste wedstrijden hebben gedaan. meer »


Terugblik jeugd (1)

20 september 18:00  Ook dit seizoen gaan we de jeugdteams weer in de gaten houden via deze site. De terugblik verschijnt alleen niet meer elke week, maar om de paar weken. Met in deze eerste editie een overzicht van de bekerduels van de jeugdteams. Het werd uiteindelijk een rommelige poulefase met veel afgelaste wedstrijden vanwege het slechte weer.meer »


Terugblik jeugd 13-05 t/m 23-05

25 mei 14:00  De op één na laatste terugblik van het seizoen. Voor de jeugd staan er nog enkele toernooien op het programma en twee teams staan in de finale van de Hoeksche Waard Bokaal. Daarover later meer. Eerst een overzicht van de gespeelde wedstrijden in de afgelopen twee weken.meer »


Terugblik jeugd 29-4 t/m 10-5

11 mei 19:45  Het seizoen bevindt zich in de laatste fase, maar daarin worden vaak wel de prijzen verdeeld. In deze terugblik een overzicht van alle jeugdwedstrijden in en rond de meivakantie. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!