Sponsors

Vrouwen/Meiden Nieuws

Assistent-trainer gezocht voor SSS VR1!

22 juni 7:30  SSS Vrouwen 1 is op zoek naar een enthousiaste, betrokken en communicatief vaardige assistent-trainer die de kennis en expertise heeft om de SSS Vrouwen 1 op het hoogste niveau mee te laten doen. meer »


SSS VR3 zoekt een train(st)er

10 juli 8:45  SSS VR3 is op zoek naar een trainer/trainster voor het komende seizoen. SSS VR3 gaat in het komende seizoen (2020-2021) uitkomen in de 3e klasse. meer »


Tweetal versterkingen voor SSS Vrouwen

13 juni 16:15  Anderhalve week geleden maakte SSS de eerste versterkingen bekend. Inmiddels zijn er al weer twee versterkingen bij de SSS Vrouwen te melden. Lizette Bos komt over SHO-jeugd en Judith Both komt over van onze eigen SSS VR3. meer »


Drietal verlaat SSS VR1

12 juni 18:45  SSS VR1 neemt afscheid van een drietal sterkhouders, die SSS gaan verlaten. Mandy van der Heiden, Demi van der Heiden en Celine de Jong zullen volgend seizoen niet meer voor de Topklasser uitkomen.meer »


Nieuwe trainers bij SSS vrouwen

9 juni 17:15  Zowel bij SSS VR1 als bij SSS VR2 zullen er in het nieuwe seizoen (2020-2021) nieuwe trainers voor de groepen staan. Bij SSS VR2 is Ferrie van Heusden aangetrokken om samen met Sander Veldhoen het nieuwe duo te vormen. Rob Ouwens zal de rol van hoofdtrainer bij SSS VR1 vervullen. Verder zal de technische staf van SSS VR1 hetzelfde blijven in de nieuwe seizoen. Shamila Hamers blijft als assistent-trainer en teammanager. Dennis Dam blijft als keeperstrainer en assistent-trainer. Steven van Eijk blijft als verzorger. meer »


De eerste versterkingen voor SSS Vrouwen

3 juni 13:00  De damestak van SSS krijgt voor het nieuwe seizoen een viertal eerste versterkingen. Hoewel de huidige selecties van SSS VR1 en VR2 redelijk in tact blijven, komen er een aantal meiden over om de selecties te versterken. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!