Sponsors

Hoofdsponsor BTS Logistics verlengt het sponsorcontract met 5 jaar

14 november 2021 14:45


BTS Logistics en SSS gaan voor 5 jaar door!

BTS Logistics B.V. is onderdeel van de VBE Group B.V. en heeft zijn hoofdkantoor in Barendrecht.

Met zeven vestigingen in Europa en 280 specialisten biedt de groep logistieke diensten aan met als doel de klanten te ontzorgen in de gehele logistieke keten.

BTS is sinds 2010 hoofdsponsor van SSS en verlengt deze voor een periode van vijf jaar.

Directeur van BTS Logistics B.V.  Michael de Rouw is opgegroeid in Klaaswaal en als voetballer bij SSS.  

Michael heeft alle jeugdelftallen doorlopen en op latere leeftijd ook in seniorenteams gespeeld. Zijn twee kinderen spelen ook bij SSS en hopen daar nog vele sportieve jaren te beleven.

Michael hecht veel waarde de voetbalvereniging SSS in het relatief kleine dorp. Een plek waar de sociale ontmoeting hoog in het vaandel staat en waar met name de kinderen op een veilige plek hun favoriete sport kunnen beoefenen.  

Het is dan ook van wezenlijk belang dat de club blijft bestaan en de nodige financiële steun ontvangt van sponsoren. Michael is ontzettend blij dat hij dit voor de club SSS kan doen, zodat de club financieel gewaarborgd blijft voor de toekomst.

Als bestuur van SSS zijn wij Michael heel veel dank verschuldigd voor deze verlenging, maar natuurlijk ook voor wat hij in het verleden al heeft betekend.  SSS is een trotse club met daarbij ook en trotse hoofdsponsor. Om in voetbaltermen te blijven, een mooi één-tweetje.

Wij wensen Michael, zijn gezin en zijn bedrijf alle goeds toe en kijken uit naar de komende vijf jaren hoofdsponsoschap.

Klik hier voor de foto's van de contracrtverlenging (foto's gemaakt door biancadebiefotografie.nl)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!