Sponsors

24 mei 2022: Voute vrouwen bingo

6 april 2022 18:15


Na 2 jaar weer een knotsgekke avond

Op vrijdag 20 mei 2022 organiseren wij na een kleine Corona-vertraging voor de tweede keer een “Voute Vrouwen Bingo” in de kantine van Voetbalvereniging SSS in Klaaswaal.

Alle voute vrouwen vanaf 16 jaar zijn van harte welkom voor wederom een knotsgekke avond vol gezelligheid. Deze bingo avond belooft nog gekker, gezelliger en vouter te worden dan de vorige keer met fantastische prijzen.

Het thema dit jaar is “Love Boat”, dus zorg ervoor dat je niet zeeziek wordt! Misschien komen Bob en Annie ook nog wel een kijkje nemen.

De inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur zal de bingomolen gaan draaien.

We spelen 7 rondes inclusief een superronde.

De entree kost € 17,50 per persoon. Dit is inclusief een bingo boekje (aub contant betalen aan de deur, pinnen is niet mogelijk) en een welkomstdrankje. Bingo boekjes bijkopen is helaas niet mogelijk.

Deze avond staat vooral in het teken van gekkigheid en gezelligheid. Voor de “Die hard” bingo spelers is dit dan ook misschien niet de juiste avond. Maar ben je in voor een knotsgekke voute en supergezellige avond met fantastische prijzen, neem dan je beste voute vriendinnen mee en kom genieten!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!