SSS start opleidingsteams meidenvoetbal - SSS Klaaswaal

Sponsors

SSS start opleidingsteams meidenvoetbal

9 december 2022 12:00


Eerste training op 21 december

SSS start met opleidingsteams meidenvoetbal

Sinds de oprichting van de vrouwenafdeling in 1995 heeft onze club zich ontwikkeld tot een toonaangevende vereniging in de regio Rijnmond. Vrouwen 1 speelt dit seizoen in de Hoofdklasse (voorheen 5 seizoenen Topklasse) en ons 2e team speelt al 5 seizoenen in de 1e klasse. Deze speelniveaus maken ons al jaren aantrekkelijk voor speelsters uit de regio Rijnmond en ver daarbuiten. Daarnaast hebben ook enkele speelsters via ons de stap naar een B.V.O. kunnen maken.

Voor komend seizoen willen wij onze meidenafdeling uitbreiden met één of twee opleidingsteam(s) (MO16/MO17). Deze teams zullen uit talentvolle speelsters uit Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland gaan bestaan. Het doel is om deze meiden een kans te bieden zich door te ontwikkelen en ze door te laten stromen naar het hoogste amateurniveau of wellicht een B.V.O. De insteek is om de teams uit te laten komen in een jongenscompetitie (JO15/JO16), zodat ze iedere week voldoende weerstand zullen ondervinden. De teams komen onder begeleiding te staan van train(st)ers, die zelf ervaring hebben met het trainen en/of spelen op het hoogste niveau.

Op woensdag 21 december vindt hiervoor een proeftraining plaats, waarbij op dit moment al 15 speelsters aanwezig zullen zijn. De proeftraining is bedoeld als eerste kennismaking tussen speelster, ouder(s) en de club.

Voor vragen kan een e-mail worden gestuurd naar voetbaltechnischezaken@sssklaaswaal.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Voetbaltechnische zaken SSS

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!