SSS wint de 1e pot van het nieuwe seizoen

13 augustus 2023 9:30

De eerste (oefen) wedstrijd van het seizoen 2023/’24 speelde SSS thuis tegen eveneens 3e klasser Kogelvangers uit Willemstad.

Ondanks de vakantieperiode trok het duel redelijk wat publiek waardoor er een gezellige sfeer rondom de eerste wedstrijd van het seizoen ontstond.

Om 14.30 uur floot scheidsrechter Kleinkramer uit Heinenoord voor de eerste aftrap van de dag.

In de eerste helft kwam SSS na een klein kwartier op een 1-0 voorsprong door een goal van Antonie Robalo Monteiro. Later in de eerste helft verdubbelde Dennis den Haan de voorsprong door een op hem diep gestuurd bal feilloos in de lange hoek te schuiven.

Kogelvangers maakte eveneens in de eerste helft de aansluitingstreffer door een vrije trap op prachtige wijze achter doelman Cas Abbas te krullen.

In de tweede helft gebruikte beide trainers de beschikbare wissels om zo een ieder zijn speelminuten te kunnen geven.

Kansen kwamen er voor beide teams nog wel, maar gescoord werd er niet meer.

Dinsdag en Zaterdag a.s. vervolgt SSS de voorbereiding in het Eeuwelingentoernooi, een toernooi met de Hoeksche Waardse clubs die inmiddels ruim 100 jaar bestaan, t.w. Strijen, OSV Oud-Beijerland, ’s-Gravendeel en SSS. Dinsdag start SSS dit toernooi  in en tegen competitiegenoot Strijen, aanvang 20.00 uur, waarna zaterdag de tweede wedstrijd ook in Strijen wordt gespeeld, aanvang 14.30 uur. Die tegenstander komt uit het duel OSV-Oud-Beijerland-’s-Gravendeel.